Naruto c. animébe hogy van időrendben? Vagy egyáltalán úgy van?
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem nézni a Naruto Sipphuden-t, de ez az elejétől fogva volt, szóval ha megnézem a mostani 200-300részt belőle, akkor utána hogy jön a következő? Vagy milyenek vannak?2014. febr. 1. 22:16
1/9 anonim válasza:
Először van a "sima" Naruto. És annak a folytatása a Naruto Shippuuden, ami 2 évvel később játszódik.
2/9 A kérdező kommentje:
De a Sippuden is úgy kezdődik, hogy kicsik, akkor a sima narutoban még fiatalabbak lennének? Vagy mindegy, hogy milyen sorrendben nézem..? :D
2014. febr. 2. 10:42
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez most érdekes :DD
mikor 1-2 részt láttam a naruto-ból akkor nem voltak valami fiatalok. Vagy lehet, hogy az 1-ben van valami előzmény.
2014. febr. 2. 10:43
4/9 anonim válasza:
Egyikben sem idősek. Ahogy már mondtam, először van a "sima" Naruto, abban 14-15 évesek. Majd jön a Shippuuden, amiben 16-17. Ilyen sorrendben van. Elég egyszerű.
5/9 anonim válasza:
A először van a Naruto, utána a Naruto Shippuuden. Ha megnézed a Narutót már lezárták, de a Naruto S- ből még jönnek hetente a részek.
Amúgy amikor nézted a Shippuuden-t nem tűnt fel a sok utalás az előzményekre? Vagy hogy egy sztori közepébe kezdtél bele?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem néztem még ezelőtt Naruto-t, ezért az előző naruto-ra nem tudok emlékezni. A Sippudennel vagymivel kezdtem, de ott fiatalok, még a ninjává válás előtt kezdődik az egész, és most járok a rasengan/chidori-s résznél.
2014. febr. 2. 14:56
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
o.O
Valóban.. Hmm.. Akkor a gyors keresésem miatt tényleg azt kezdtem el nézni.. :D Köszi, akkor bezavart az egész. :DDD
Mostmár akkor befejezem a simát.. :D
2014. febr. 2. 15:53
9/9 anonim válasza:
A sima naruto elején 12 évesek, a shippuuden elején 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!