Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért szerelmesek csomóan egy...

Miért szerelmesek csomóan egy animébe?

Figyelt kérdés
Ismerek olyan lányokat, köztük néhány barát akik állandóan az animéről beszélnek. Ez normális? Én is szeretem az animéket, de azért nem vagyok oda értük. 16/L
2012. szept. 30. 17:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ti is voltatok már így?
2012. szept. 30. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok , a munkatársaim agyfa**t kapnak tőlem mert mindig animéről beszélek .. minden nap másra más animét sózok rá nézze meg.

Azt birom elején sazrozták , de egyik télleg végignézett egyet , nevezetesen az Anime a Code Geass volt .

Annyira tetszett neki hogy azóta énosztom a munkahelyen ki melyikhéten mit néz !

[link]

2012. szept. 30. 18:02
 3/11 A kérdező kommentje:
A barátnőm mindent elmond nekem és hát ezért szarul érzem magam, hogy itt kibeszélem de úgysem tudja meg. Ő az inuyashaból (én is ismerem) lett szerelmes. Jó az anime de háát azért fura.....
2012. szept. 30. 18:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom lányoknál hogy van .

Barátnőm is anime otaku mint én és hát szószerint mi mindent animésen csinálunk ... példákat nem mondanák azmég noname is gáz lenne de érted.

Nekem régebben megesett hogy beleszerettem 1 anime karakter csajba<Nevezetesen : Vivi-be még vagy 7-9évvel ezelőtt> , de hát nemvalós kari szóval .. idővel elmúlik.

2012. szept. 30. 18:14
 5/11 anonim válasza:

Sokan meg filmszínészekbe lesznek szerelmesek, vagy énekesekbe, és az is hasonló: soha nem fog beteljesülni. :D

Az animéket a japánok olyan hihetetlen tehetséggel készítik el, hogy ha fel kellene sorolnom a 3 legjobb filmet, amit valaha láttam, az egyik közülük anime lenne. És ja, én is belehabarodtam már szereplőbe. XD (F)

2012. szept. 30. 18:15
 6/11 anonim ***** válasza:
4es, sokat mondtál, szerinted hány Vivi anime karakter van ?:D
2012. okt. 1. 14:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Én az FMA-ból Irigybe zúgtam bele! :D
2012. okt. 1. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Nézz meg egy igazán komoly művet, és teis az leszel;) nem kell mindig a tv-n látott animékre általánosítani
2012. okt. 2. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi barátnőmmel régebben nagyon sokat nyáladztunk egy-egy anime fiún! A Gravitationból Yukiért, aztán a Death Noteból Lightért és L-ért voltunk oda meg vissza :D Így 6 év alatt kinőttünk azért mostmár ebből, de azért néha még jó azzal fantáziálni, hogy mi lenne ha esetleg valamelyikük létezne :)
2012. okt. 2. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is teljesen oda vagyok értük. A többiek mesének hívják és szarozzák hogy meséket nézek de nem érdekelnek. Teljesen normális szerintem. Mindenki másért van oda. Én pédául azért szeretem őket mert mikor az életem eléggé rossz ponton volt az animék tarották bennem a lelket. Mert a többsége arról szól ,hogy harcolj azért akit szeretsz és soha ne ad fel.
2012. okt. 2. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!