Miért szerelmesek csomóan egy animébe?
Én fiú vagyok , a munkatársaim agyfa**t kapnak tőlem mert mindig animéről beszélek .. minden nap másra más animét sózok rá nézze meg.
Azt birom elején sazrozták , de egyik télleg végignézett egyet , nevezetesen az Anime a Code Geass volt .
Annyira tetszett neki hogy azóta énosztom a munkahelyen ki melyikhéten mit néz !
Nem tudom lányoknál hogy van .
Barátnőm is anime otaku mint én és hát szószerint mi mindent animésen csinálunk ... példákat nem mondanák azmég noname is gáz lenne de érted.
Nekem régebben megesett hogy beleszerettem 1 anime karakter csajba<Nevezetesen : Vivi-be még vagy 7-9évvel ezelőtt> , de hát nemvalós kari szóval .. idővel elmúlik.
Sokan meg filmszínészekbe lesznek szerelmesek, vagy énekesekbe, és az is hasonló: soha nem fog beteljesülni. :D
Az animéket a japánok olyan hihetetlen tehetséggel készítik el, hogy ha fel kellene sorolnom a 3 legjobb filmet, amit valaha láttam, az egyik közülük anime lenne. És ja, én is belehabarodtam már szereplőbe. XD (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!