Csincsy kérdése:
Született Feleségek. Hová lett Susan pénze?
Figyelt kérdés
Carl meghalt, ha jól emlékszem, a 6. évadban, és Susannek lett egy csomó pénze a sztriptíz bárból. Mike nem akarja, hogy a felesége fizesse az Ő tartozásait... elköltöznek... Susan alig ruhában takarít... Már a számlákat sem bírják fizetni, stb. Oké, hogy férfiúi büszkeség, meg minden, de akkor is... miért nem veszik elő Susan pénzét, és mennek vissza a Lila akác közbe? Vagy az a pénz eltűnt?
Most a 7. évad közepén járok, légyszíves annál későbbi történést ne írjatok le. :) Inkább csak annyit, hogy majd megértem, ha eljut odáig a cselekmény! Köszi!
2014. jan. 31. 11:09
1/3 alexikee válasza:
Ez nekem is feltűnt :D de nem lesz szó róla a tobbi részben :D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Időközben a végére is értem...
Azt hiszem, ez valaki forgatókönyv ügyi baki lehet! :D
2014. nov. 19. 15:20
3/3 anonim válasza:
Elég sokára irok :D én úgy logikáztam, hogy amikor beszélnek, hogy mindenben együtt vannak és utána már Susan rendezgeti a számlákat hogy mennyi a tartozás szerintem befizeti az összes pénzét de még úgy is muszáj költözniük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!