Van olyan sorozat, amit minőséginek tartasz? Miért?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:14
11/17 A kérdező kommentje:
Nincs mit, örülök, ha tetszik. Én is vokat.árok még javaslat
2014. febr. 1. 17:02
12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi történt az előző üzenetemmel. :) Szóval én is szívesen fogadok még javaslatokat.
2014. febr. 1. 17:05
13/17 anonim válasza:
Akkor ajánlom még a Shameless-t (US). Szintén dramedy, de annyira azért nem nyomasztó, és még a viszonylag jobbak közé sorolnám.
Amúgy leginkább az olyan sorozat tetszik, aminek befejezése van, nem csak abbahagyása, nem azért nem folytatják, mert már lecsengett, és nem hoz eleget, hanem mert vége a történetnek. Vagy legalább normálisan lezárják. Csak ilyenből sajnos nincs túl sok...
14/17 A kérdező kommentje:
Ez sajnos igaz. Köszi az ajánlást.
2014. febr. 1. 21:10
15/17 anonim válasza:
@9: Pedig a Rém rendes család egy nagyon is minőségi, velős és sokszor nagyon kemény igazságokat megfogalmazó sorozat. Érdemes rászánni az időt és legalább egyszer végignézni azt a 11-12 évadot.
Persze kérdés, hogy mennyi idős vagy, mert nem feltétlenül tudod úgy nézni és értékelni.
16/17 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok, és egy epizód volt, ami egyszer nagyon tetszett, bár mikor láttam, még kisebb voltam. Mindegy, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
2014. febr. 2. 20:11
17/17 anonim válasza:
Persze, én sem erősködni akartam, csak azt hittem fiatalabb vagy.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!