Van olyan sorozat, amit minőséginek tartasz? Miért?
Sziasztok! Köszi a válaszokat! Első, megértelek, mert azért a sorozatok 90%-a szerintem nem tekinthető a legnagyobb alkotásnak. Azért kíváncsi voltam, miket tartotok annak.
A Sírhant műveket ismerem, le is töltöttem, de töröltem, miután az 1. rész feléig eljutottam. :D Az HBO-n, időnként belenéztem, szóval ismerem, és szerintem is jó alkotás, de nagyon nyomasztó volt, ahhoz, hogy rendszeresen nézzem.
A többi, amit ajánlottatok: a Maffiózókról eddig csak hallottam, a Trónok harcát addig szerettem, amíg angolul adta az HBO, de nekem kicsit unalmas volt (könyvben is letettem), Még a Sons of Anarchyból láttam egy epizódot, de arra nem mondanám, hogy sokat tudok róla. A többit nem ismerem. Az Egy rém rendes családot viszont nem szeretem, és minőséginek messze nem tartom. És ami azt illeti, szerintem nem is vicces, pedig a jó humoron szoktam nevetni (és szeretek is egy-két vicces sorozatot, de csak kevés van, ami tényleg vicces). Azért persze köszi.
Én egyébként ezt tartom nagyon jónak: Testvérek (Brothers & Sisters) (amerikai)
De az 5. évad sokkal rosszabb volt, mint a többi, azt már elszúrták.
Második: nem tudom, te ismered-e de az a színésznő is játszik benne, aki a Sírhant művekben Brendát alakítja. Szerintem Te bírnád ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!