Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van olyan sorozat, amit...

Van olyan sorozat, amit minőséginek tartasz? Miért?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 22:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minőséginek? Nem igazán. Szórakoztatónak tartottam párat, és tarotk is, de minőséginek egyiket se
2014. jan. 29. 22:16
 2/17 anonim ***** válasza:
A Sírhant Művek nagy kedvencem, nagyon jó. Egyébként Golden Globe-díat és Emmy-díjat is kapott, ez azért egyfajta garancia. Amúgy dramedy, és biztos sokan hagynák a fenébe az első 20 perc után. De szerintem minőségi darab, imádom! Főleg az tetszik benne, ahogyan a családi feszültségeket, a szereplők érzelmeit ábrázolja, és mindezt bizarr módon fekete humorral ötvözi.
2014. jan. 29. 22:29
 3/17 anonim ***** válasza:
Hmm, esetleg a Trónok harca, mert nagyon élethű és elég "durva" hogy bemutassa a helyzetet. A többinek amit nézek sok idétlen jelenete van, de szórakoztatóak :D
2014. jan. 29. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:

Nincs nagy választék, de szerintem az alábbi bőven megüti a mértéket:

Maffiózók

- sorozat -

(The Sopranos, 1999) [link]

[link]

[link]

2014. jan. 29. 22:33
 5/17 anonim ***** válasza:

Bocs, a második linkéet.

[link]

2014. jan. 29. 22:36
 6/17 anonim ***** válasza:
Breaking Bad, Sons of Anarchy, Hannibal, True Detective - a hangulatuk, a színészi játék, a történetvezetés, a látvány miatt.
2014. jan. 30. 12:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: még a The Killing is, azt kihagytam.
2014. jan. 30. 12:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Twin Peaks, Egy rém rendes család, A híd (Bron/Broen), American Horror Story
2014. jan. 30. 22:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat! Első, megértelek, mert azért a sorozatok 90%-a szerintem nem tekinthető a legnagyobb alkotásnak. Azért kíváncsi voltam, miket tartotok annak.

A Sírhant műveket ismerem, le is töltöttem, de töröltem, miután az 1. rész feléig eljutottam. :D Az HBO-n, időnként belenéztem, szóval ismerem, és szerintem is jó alkotás, de nagyon nyomasztó volt, ahhoz, hogy rendszeresen nézzem.

A többi, amit ajánlottatok: a Maffiózókról eddig csak hallottam, a Trónok harcát addig szerettem, amíg angolul adta az HBO, de nekem kicsit unalmas volt (könyvben is letettem), Még a Sons of Anarchyból láttam egy epizódot, de arra nem mondanám, hogy sokat tudok róla. A többit nem ismerem. Az Egy rém rendes családot viszont nem szeretem, és minőséginek messze nem tartom. És ami azt illeti, szerintem nem is vicces, pedig a jó humoron szoktam nevetni (és szeretek is egy-két vicces sorozatot, de csak kevés van, ami tényleg vicces). Azért persze köszi.

Én egyébként ezt tartom nagyon jónak: Testvérek (Brothers & Sisters) (amerikai)

[link]

De az 5. évad sokkal rosszabb volt, mint a többi, azt már elszúrták.

Második: nem tudom, te ismered-e de az a színésznő is játszik benne, aki a Sírhant művekben Brendát alakítja. Szerintem Te bírnád ezt.

2014. jan. 31. 01:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Köszi az ajánlást, meg is néztem az első részét, tényleg ígéretes. "Brenda" itt kiegyensúlyozottabb karakternek tűnik. :D
2014. jan. 31. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!