Lokinak milyen mentális betegsége lehet szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 28. 18:20
1/19 anonim válasza:
Szimplán pszichopata. Van némi feltűnési viszketegsége, eleinte öngyilkos hajlamossága is. Az ilyeneknek zárt osztályon a helye.
2/19 anonim válasza:
Szerintem meg a világon semmilyen mentális betegsége nincsen, csupán csak sértett, dühös az igazságtalan bánásmód miatt ami egész életében érte. Elég sz*r dolog mellőzöttnek, másodrendűnek érezni magad állandóan. Egyedül az édesanyja szerette igazán, mindenki más lenézte, semmibe vette, hazudtak neki. Én is be lennék gurulva...
3/19 anonim válasza:
2.-nak teljesen igaza van!
Semmi baja nincs....
4/19 anonim válasza:
Első vagyok. Rendben, elég kellemetlen érzés úgy élni az életed hogy nem becsülnek meg, de nem próbálsz meg leigázni egy egész fajt, mert nem te voltál apuci kedvence.
5/19 anonim válasza:
Te ember vagy, ezért így gondolod. Egy asgard-i isten másképp tölti ki a mérgét.:) Lehet, hogy ha megtehetnéd te is megtennéd.:D
6/19 anonim válasza:
Szerintem teljesen megérthető hogy Loki mit miért csinál, és semmi baja. Csupán azt nem értem hogy a MARVEL hogy várhatja el ( miután teljes mértékben indokolja tetteit) hogy ne őt hanem Thort sajnáljuk! Ki tudna ellen állni egy bánatos Loki arcnak? :-)
7/19 anonim válasza:
#3-as vagyok:
#6.:amúgy szerintem is :D MARVELék amúgy szerintetek számítottak rá,hogy Lokinak sokkal több rajongója lesz mint Thornak?!:DDDD
8/19 A kérdező kommentje:
szerintetek lehet pl Depressziós vagy ilyesmi? mert néha nagyon elmeháborodotnak tűnik
2014. márc. 17. 14:01
9/19 A kérdező kommentje:
(am loki fan vagyok)
2014. márc. 17. 14:01
10/19 anonim válasza:
#3-as,#7-es vagyok.
Szerintem az a baja,hogy Odin kivételezett Thor-al.Vagy nemtudom:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!