Másnak is van olyan mentális betegsége, h időnként hosszabb időre nem tud szeretkezni a Kedvesével? Még mielőtt valaki rosszindulatúan beszólna:az illető mással sem csinálja.
Mit érzel, mikor nem megy/nem akarod? Taszít vagy csak ráhangolódni vagy képtelen? Esetleg ő tesz valami gesztust, amiért elhidegülsz tőle egy időre?
Mindenesetre a periodicitása különös a dolognak, hisz akinek a múltból fakadóan vannak szexuális problémái az állandóan fönnáll.
Én is így vagyok...Elég gázos volt mindig is itthon a "családi" élet, mindent magamba folytottam, állandóan ideges, stresszes voltam/vagyok, mellette itt az egyetem...Tavaly márciustól csőstül jött a baj, szószerint...és még az Apukámat is elvesztettem az év végén...Szóval stresszből nem volt és nincs is hiányom...A párom szerencsére megérti, és teljesen támogat. Remélem Téged is! (Plusz még a fog.gátló is kiölte a libidómat)
L24
A depresszió egyik jellemző tünete a nemi vágy hiánya.
Vagy nem szereted már a párodat. Ez is egy lehetőség.
Én is stresszes vagyok, egy nőt nehezebb lázba hozni, ha lelkileg nincs rendben minden. Pl én most munkanélküli vagyok, emiatt sokat idegeskedem. és kb 1 hónapban 2-3 alkalommal van egy kis kedvem a szexhez.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!