Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Wall Street Farkasa című...

Wall Street Farkasa című film, vélemény?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 17:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hm, hm...ha szereted a Scorsese filmeket, akkor biztos, hogy ezt is fogod... Röviden, tömören ez a film a szexről és a drogozásról szól. Én nagyon imádtam :-) ugyanakkor nagyon hosszú, a közepén egy kicsit vontatott is, de ennek ellenére nekem az egyik kedvencem lett, a többször-megnézem-és-még-mindig-k*rvára- tetszik kategória :-D
2014. jan. 26. 21:14
 2/2 Yvy11 válasza:
Hogy lehet egy ilyan film sikeres? Miért istenitenek a nézők egy bukott, ego centrikus, állati szintre lesüllyedt karaktert? Ez kell az embereknek? Drog és prostik? Ahogy látom van az a szint, ahová az embereket le lehet süllyeszteni... Minket az értelem tesz emberré és nem az ösztön! Én igen is eldönthetem, hogy felül emelkedjek az ösztön szintről, egy olyan sikba, ahol egy magasabb perspektivából szemlélhetem az életem és a Világot. Élhetek boldog, teljesebb életet. A drog,és a féktelen szexualitás nyomorba taszitja emberi mivoltunkat.
2014. okt. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!