A Wall Street farkasa jó film?
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 11:36
1/8 anonim válasza:
Heló!
Jó. Hogy neked tetszeni fog-e? Nem lehet tudni.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem. DiCaprio fél éve már eljátszotta majdnem ugyanezt A nagy Gatsby-ben. A főhős kommentátor szerepe ismerős Scorsese Nagymenőkjéből, de míg ott az nagyon jól sikerült, itt engem idegesített. Meglehetősen vulgárisra sikerült, a kevésbé igényes filmeket kedvelő proli rétegek kedvéért meg teletűzdelték dögös meztelen csajokkal meg kokóval. Nagy kár, mert Scorsese nem is oly rég még jó filmeket csinált...
3/8 anonim válasza:
Scorsese elég régen csinált jó filmeket. :(
4/8 anonim válasza:
Szerintem zseniális film. :) Én szórnék Di Caprionak egy Oscart érte. És nem azért de a Gatsby-nek mi köze van ehhez a karakterhez?
5/8 anonim válasza:
DICAPRIOALEGNAGYOBBSZÍNÉSZOSCARTMINDENALAKÍTÁSÁÉRT!!!44négy
nem.
6/8 anonim válasza:
A Gatsby-ben a főhős ábrázolása jelentősen eltér mind a regénytől, mind a korábbi moziváltozatok ('49, '73) Gatsbyjétól és egy harsány, látványos bulikat szervező főszereplőt kapunk, effektekkel, trágya zenével, meg minden egyéb sza*ral. Nyilván nem emiatt szerződtette Scorsece ez évezredbeli kedvenc színészét a szerepre, de hogy megihlette a karakter és átvett belőle nem keveset, az egyértelmű. Unalmas.
7/8 anonim válasza:
Pont ma néztem meg :D szerintem tök jó :D
8/8 anonim válasza:
3 órát pazaroltam el az életemből erre…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!