Milyen jó animéket tudtok mondani?
d.gray-man: Démonok az ellenségek. Különleges képességű emberekről, vagyis "ördögűzőkről" szól.
one piece: Kalózokról szól, a főszereplő egy olyan ember, aki egy démongyümölcsöt evett és ezért gumiember lett belőle.
beelzebub: A főszereplőnek fel kell nevelnie démonnagyúr fiát.(ez inkább a poénra épít)
én ezeket láttam (eddig:D):
inuyasha: örök kedvenc *.* vagy 3.szor végignéztem +4 mozifilm.
slayers :D
kilari: megunhatatlan :D
fullmetal alchemist: kihagyhatatlan *-*
bleach: szerintem ezt nem kell bemutatnom xd
ao no exorcist: az egyik kedvencem Rinnel és Kuroval az élen. Jó story, démonos, ördögűzős, vígjáték.
sakorasou no pet na kanojo: szó szerint k** jó :DD elején kiröhög a beled szószerint, a végén meg sirsz xd na de mondjunk kritikát is: szerintem azt elcseszték hogy Shiina és Sorata nem jönnek össze ... na de m1. amúgy vígjáték,iskolai élet,ecchi.
angel beats!: ez is nagyon tetszett, nagyon megtudtam sajnálni a szereplőket +még a végén sírtam is :| vígjáték, akció, shounen +egy kis romantikával fűszerezve.:)
toradora: erre csak ennyit írnék: *----------* xd /vígjáték,romantika,iskolai élet és cukii :3/
lovely complex: ha valaki szereti a vígjátékot és a romantikát ki ne hagyja!:D Imádom a szereplőket főleg Otanit *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!