Aki látta Frozent, az elmondaná, hogy jó-e és érdemes-e, meg hogy miről szól?
Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom. :) Szépen megcsinálták. Röviden arról szól, hogy a királyi családban a nagyobbik lány, Elza képes jeget varázsolni. A testvére Anna egyszer játék közben megsérül, ezért elfeledtetik vele Elza varázserejét, és Elza bezárkózik. Amikor eljön Elza koronázásának ideje, ünnepséget rendeznek, ahol Anna felidegesíti Elzát, ezért varázsol, amitől az emberek megijednek. Elza elmenekül, de a városra jég borul. Anna elindul, hogy megkeresse Elzát. Útközben kalandokba keveredik, végül pedig megtalálja Elzát, de a találkozás nem úgy sikerül, ahogy Anna várta. Eközben elindulnak a városból is, hogy megkeressék Elzát és Annát, de van köztük olyan, aki meg akarja ölni Elzát...
Tovább nem írom, mert akkor nem lenne miért izgulni :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem a kedvenc (Disney) mesémmé lépett elő!
Itt sehol nem éreztem azt, hogy felesleges időhúzás benne az éneklés, nagyon jók lettek a dalok, angolul és magyarul egyaránt, illetve az animáció is kifejezetten jóra sikerült, élnek a karakterek a vásznon!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!