Milyen hasonló anime moviek vannak hozzá?
Heló!
Laputa az égi palota, Totoro, Kiki a boszorkányfutár, és szerintem érdemes lenen a többi Ghibli filmet is megnézned.
Felsorolom neked a kedvenc anime movie-kat amiket megnéztem. Biztos találsz köztük olyant ami tetszeni fog.
Summer Wars - egy iskols fiú vezeti a világ legnagyobb virtuális világát, miközben egy lány barátja megkéri, játszodja el rokonai előtt hogy ő a pasija.
Hotarubi no Mori e - egy 10 éves kislány nagybátyjánál tölti a nyarat, az erdőben megismer egy szellemfiút,és onnantól kezdve rendszeresen együtt játszanak az erdőben.
Princess Mononoke - a régi idők Japánjában a sötétség megfertőzi a természetet, és egy fiatal herceg akinek a kezét is megfertőzte az átok, elindul megkeresni a káros erők forrását, így ismeri meg a vadak hercegnőjét
Paprika - egy pszihológus csaj egy bizonyos kütyü segítségével a páciensek álmaiba be tud mászni, de a kütyü rossz kezekbe kerül
5 centimeters per second - gyönyörű animációja va, ami elképesztően szép. A történet 3 "felvonásból" áll, és bemutatja egy fiatal fiú első szerelmének történetét
Szentjánosbogarak sírja-ezt nem láttam, de meg akarom nézni. Egy nagyon megható és szívhez szóló háborús dráma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!