Narutohoz hasonló anime?
Hát azért a Naruto nem olyan jó,h nagyok legyenek az elvárásaid. Sztem ennek az eleje volt nagyon jó, mostanra meg egy kalap fos.
Ha jól megrajzolt harcokat akarsz, akkor ott a Bleach, de annak a története egy kalap fos, mindig ugyanaz ismétlődik.
Ha még nem láttad, akk ajánlom a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot és a Death Note-t, azok tényleg jók. Meg a One Piece-t, ami sztem a manga/anime királya, az már más kérdés,h bejön-e a rajzolása és kibírod-e a viszonylag hosszú kissé unalmas felvezető részeket.
Szia, én is Naruto-val kezdtem, de hidd el vannak jobb animék. (Ettől függetlenül még mindig imádom és nézem)
Szerintem nézz bele az Attack on titan-ba. Harcolós és a történet is jó. Nálam most egyik kedvenc.
A legjobb az még mindig a Yuu Yuu Hakusho. Ha lehet felirattal nézd (az is kaki, de a szinkronnak nevezett izé, amit műveltek vele........ )
One Piece-t nem érdemes nézni. Ronda, unalmas, az számít benne viccesnek hogy "LOL KAKÁLSZ? LOL KAKÁL LOL LOL LOL LOL OMGOMG LOL!", az egész arra megy ki, hogy megfejjék a hülye fanokat...
"LOL KAKÁLSZ? LOL KAKÁL LOL LOL LOL LOL OMGOMG LOL!"
Ez hol van benne? Tudnád linkelni? Köszi ...
A On Piece története és világa messze a legjobb minden shonen manga/anime között.
Én a Fairy Tail-t tudnám ajánlani :)
tényleg nagyon hasonlít a Narutóra, de én ezt jobban szeretem
mondjuk a 125. rész körül van pár nagyon fárasztó rész .. de ha túléled akkor utána megint jó lesz, sőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!