Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Narutohoz hasonló anime?

Narutohoz hasonló anime?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,amiben ugyanígy van egy rakat harc és a harcok is jól néznek ki és lehetőleg a szereplők nem 10 évesek....(mondhatnék még sok mindent de az túlságosan leszűkítené)Egyszerűen nem tudom mit nézzek,lehet hogy nem a narutoval kellett volna kezdenem,úgy érzem kicsit nagyok az elvárásaim
2014. jan. 2. 21:16
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
azt még hozzátenném,hogy a death note is tetszett(habár az nem igazán harccal teli)
2014. jan. 2. 21:37
 2/24 anonim ***** válasza:
32%

Hát azért a Naruto nem olyan jó,h nagyok legyenek az elvárásaid. Sztem ennek az eleje volt nagyon jó, mostanra meg egy kalap fos.

Ha jól megrajzolt harcokat akarsz, akkor ott a Bleach, de annak a története egy kalap fos, mindig ugyanaz ismétlődik.

Ha még nem láttad, akk ajánlom a Fullmetal Alchemist Brotherhood-ot és a Death Note-t, azok tényleg jók. Meg a One Piece-t, ami sztem a manga/anime királya, az már más kérdés,h bejön-e a rajzolása és kibírod-e a viszonylag hosszú kissé unalmas felvezető részeket.

2014. jan. 2. 21:38
 3/24 anonim ***** válasza:
Vagy a Deadman Wonderland is jó sztem grafika meg történet és harc terén is, de abból csak 1 évadot csináltak, nemtom lesz-e folytatása.
2014. jan. 2. 21:40
 4/24 anonim ***** válasza:
65%

Szia, én is Naruto-val kezdtem, de hidd el vannak jobb animék. (Ettől függetlenül még mindig imádom és nézem)

Szerintem nézz bele az Attack on titan-ba. Harcolós és a történet is jó. Nálam most egyik kedvenc.

2014. jan. 3. 08:04
 5/24 anonim ***** válasza:
Soul Eater: harc az van benne bőven, ráadásul szinkronizált.
2014. jan. 3. 09:23
 6/24 anonim ***** válasza:
50%

A legjobb az még mindig a Yuu Yuu Hakusho. Ha lehet felirattal nézd (az is kaki, de a szinkronnak nevezett izé, amit műveltek vele........ )

One Piece-t nem érdemes nézni. Ronda, unalmas, az számít benne viccesnek hogy "LOL KAKÁLSZ? LOL KAKÁL LOL LOL LOL LOL OMGOMG LOL!", az egész arra megy ki, hogy megfejjék a hülye fanokat...

2014. jan. 3. 23:22
 7/24 anonim ***** válasza:
46%

"LOL KAKÁLSZ? LOL KAKÁL LOL LOL LOL LOL OMGOMG LOL!"

Ez hol van benne? Tudnád linkelni? Köszi ...

A On Piece története és világa messze a legjobb minden shonen manga/anime között.

2014. jan. 4. 09:05
 8/24 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó. Ízlések, és pofonok. Én sem szeretem, mert a rajzolása valami borzalmas. És kalózok? Ne má!
2014. jan. 4. 20:05
 9/24 A kérdező kommentje:
én most a fate/zero-t kezdtem el és már az első két rész is megragadta a figyelmemet,jelenleg 10nél tartok és sztem jó is,a javaslatokra majd később ránézek,de a one piece nekem se tetszik
2014. jan. 4. 21:01
 10/24 htotallimak válasza:

Én a Fairy Tail-t tudnám ajánlani :)

tényleg nagyon hasonlít a Narutóra, de én ezt jobban szeretem

mondjuk a 125. rész körül van pár nagyon fárasztó rész .. de ha túléled akkor utána megint jó lesz, sőt :D

2014. jan. 4. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!