Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Narutohoz hasonló anime?

Narutohoz hasonló anime?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,amiben ugyanígy van egy rakat harc és a harcok is jól néznek ki és lehetőleg a szereplők nem 10 évesek....(mondhatnék még sok mindent de az túlságosan leszűkítené)Egyszerűen nem tudom mit nézzek,lehet hogy nem a narutoval kellett volna kezdenem,úgy érzem kicsit nagyok az elvárásaim
2014. jan. 2. 21:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
próbálkoztam azzal,de nem igazán kötött le :/
2014. jan. 5. 16:18
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
7: ha néznéd, tudnád.
2014. jan. 29. 15:52
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy a FT az One Piece, nem naruto. :) Mivel a one pieces csávótól tanult a FT készítője.
2014. jan. 29. 15:52
 14/24 anonim ***** válasza:
Jó pár éve követem, és ilyen szar poént, amit te említettél még nem volt benne...
2014. jan. 29. 15:57
 15/24 anonim ***** válasza:
52%
Akkor kúrvára nem nézed... :D
2014. márc. 6. 20:17
 16/24 anonim ***** válasza:
Akkor linkelj be egy ilyen oldalt a mangából és ne a szád járjon...
2014. márc. 6. 23:09
 17/24 anonim ***** válasza:
*vagy egy részt az animéből
2014. márc. 6. 23:09
 18/24 anonim ***** válasza:

Tokyo ghoul-t hogy lehet kihagyni ti szánalmas fingok bezzeg a death note meg a fairy tail azokat ismeritek mi?

Mer amugy azokat még egy kisbaba is vágja mivel minden nap hatvanszor leadják a tv-be ugyanazt naruto,bleach,fullmetal alchemist... 6 éve ugyanazt adják felgyujtom a tv-met csá

2014. nov. 10. 01:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Fairy Tailt nem adják a TV-be:)

Nekem meg pont Tokyo Ghoul nem tetszett, sablonos az egész, mondjuk manapság meg mi nem:)

Visszatérve a kérdéshez:

One Piece! Nagyon jó, tényleg csak ajánlani tudom!

Én is Narutoval kezdtem, nekem is kedvencem volt,

de ez a One Piece zseniális:)

és ha még nem láttad akkor: Fairy Tail,Bleach,Inuyasha,Katekyo Hitman Reborn!,Attack On Titan

2015. aug. 30. 04:33
 20/24 Zsiros Annamária ***** válasza:
Szerintem a fullmetal alchemist brotherhoodot nézd meg,nekem nagyon tetszett,van benn minden,ami kell egy jó animebe.☺
2017. márc. 20. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!