Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » ANIMÉSEK! Kuroko Tetsuya kép?

ANIMÉSEK! Kuroko Tetsuya kép?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A neten olyan kevés jó képet találtam Kurokocciról, mind annyira béna és egyáltalán nem hasonlít a kinézete arra amilyen az animében. Esetleg feltöltenétek ide pár olyan képet, ami szerintetek nagyon jó Kurokoról pls?

Pl, amelyiken mérges, elszánt, szomorú vagy aranyos, stb. Nagyon megköszönném! :))

2014. jan. 22. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha képeket, szeretnék keresni, simán beírom a google kép keresőbe, hogy "xy" és mindig az kapom meg amit szeretnék. Csodálom, hogy nem sikerült, bár ízlések és pofonok. :D

Ezzel nem bunkó akartam lenni, csak egy kicsit csodálkozok rajta, hogy nem sikerült egy normális képet sem találni.

Itt van pár oldal, ahol csak (vagyis a többségükben) van fent Kurokoról pár jó kép:

www.fanpop.com

www.zerochan.net

www.pixiv.com (itt a japánok, szoktak feltöltögetni saját alkotásokat animékkel/mangákkal kapcsolatba, bár akadnak elég bénák, de azért vannak jók is :D)

www.deviantart.com (itt ugyan ez, csak ez az angol változat)

és utóljára a www.tumblr.com(igaz itt többsége nem rajzok vannak fent, de azért itt is nagyon jókat szokta feltöltögetni)

Hát én csak ennyit ismerek, úgyhogy remélem ezek közül lesz olyan oldal amit tetszik :D Tudom, hogy az kérted, hogy képeket linkeljünk, de szerintem ez könnyebb megoldás, mert mint már említetem ízlések és pofonok, és lehet emiatt nem tetszenének azok a képek amik nekem tetszenek :D

2014. jan. 24. 16:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat találtam *-* <3
2014. jan. 26. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!