Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta ezeket az animéket?

Ki látta ezeket az animéket?

Figyelt kérdés
"Beszélgető társat" keresek, akivel beszélhetek animékről. Nekem ezek a kedvenceim: Naruto Shippuuden, Fairy Tail, Kuroshitsuji, Hiiro no Kakera, de amit a LEGES LEGJOBBAN IMÁDOK az a KUROKO NO BASUKE!!! Na, valaki? :) Ha valakinek van kedve írjon privátba és linkelem a facebookom! :)

2013. dec. 18. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
húú, hát ezekből csak a narutot nézem, a fairy tail első részét láttam
2013. dec. 19. 22:00
 2/5 Sakura:$$ ***** válasza:
A Naruto Shippuudent még mindig nézem *egyik kedvenc*,Fairy Tail*Q* *főkedvenc*,Kuroshitsuji nagyon megfogott.(őszintén szólva csak sebastian-ért néztem.:DD)
2013. dec. 22. 16:53
 3/5 anonim válasza:
Én a Kuroshitsujit(KEDVENCEM!!!<3 Grell) és a Kuroko no basuke-t láttam ezekből :)
2013. dec. 24. 22:07
 4/5 anonim válasza:
A Naruto Shippuden-t még nem láttam, már a simánál abbahagytam, a Fairy Tail-ba már belenéztem, de nem kötött le, a Kuroshitsujit már láttam, egyik kedvenc. Hiiro no Kakera első évadja pipa, a többi része túl uncsi, csöpögős volt, a Kuroko no Basuke-t már láttam, bár nem igazán tudtam felfogni a történet menetelét :)
2014. jan. 2. 00:47
 5/5 anonim ***** válasza:
narutot nézem a fairy tailt is. A kuroko basuke pedig az egyik kedvencem
2014. jún. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!