Sziasztok! Tudtok valami konkrétat a Sherlock 4. évadjáról? Azt tudom hogy lesz, de mikor kezdik a forgatást, és ahhoz viszonyítva szerintetek mikor jut el hozzánk, vagy bármi mást? :)
Azt mondják, karácsonyra kint lesz, bár tudod mi volt a harmadikkal is :)
2014. jan. 22. 14:56
2/12 A kérdező kommentje:
Na igen... :/ azért köszi! :D
2014. jan. 22. 18:59
3/12 anonim válasza:
Melyik év karácsonya? Mert szerintem ebben az évben már biztos nem készül el. Most van ugye február... Még tudtommal el sem kezdték forgatni, ráadásul mindenki elfoglalt, szóval szerintem ebben az évben már biztos nem jönnek ki vele.
Ha szerencsénk van, akkor kb. jövő tavasszal vagy valami ilyesmi. Nagy csoda lenne, ha karácsonyra elkészülnének vele. Azért remélhetőleg nem kell megint olyan sok évet várni, az szerintem senkinek nem jött be és ezt látták is.
2014. febr. 3. 21:11
4/12 anonim válasza:
A BBC szerint kint lesz idén Karácsonyra. Nem tudom, mennyire hihető ez, de szerintem ha már megvannak a részek (valaki Twitterén mintha ilyesmit láttam volna) akkor három részt le tudnak forgatni pl. novermberig, aztán megvágják és voilá.
2014. febr. 3. 22:34
5/12 anonim válasza:
Nem lenne rossz. ;) Csak legyenek is jók a részek, és legyen még sok-sok rész! (Pl. Ötödik évad is stb.)
Nem tudom elképzelni az életem Sherlock nélkül, az utóbbi idők legigényesebb és legjobban összerakott sorozata. Briliáns!
2014. febr. 4. 02:51
6/12 A kérdező kommentje:
Azóta azt is olvastam, hogy lesz 5. évad, a forgatókönyvet legalábbis megírták. :) Remélem hamar kijön a 4. évad...
2014. febr. 4. 15:55
7/12 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy 2016-ban jön a 4. évad!
2014. ápr. 1. 00:04
8/12 anonim válasza:
A hivatalos hírek szerint 2015. januárjában jön egy különkiadás, és utána kezdik el forgatni a 4. évadot.
Azért húzódik ennyit, mert Martin Freeman (Watson)közben állandó színházi előadásokon vesz részt egy darabban, ami augusztusig tart. Valamikor utána kezdik majd el forgatni a különkiadást.
2014. júl. 3. 17:40
9/12 anonim válasza:
Nos, lehet butaságot ìrok de az igazság az, hogy Martin Freemannek nem csak állando fellépései vannak, de tudtommal ott van még neki a Hobbit 3. Nemde? Vagy azt már leforgatták időben?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!