Meg lehet már nézni valahol a Sherlock 3. évad 1. részét és a miniepizódot magyar felirattal?
És azt esetleg tudja valaki hogy mikor lesz megnézhető magyarul?
köszönöm előre is
Letöltöd angolul és teszel rá magyar feliratot pl KMPlayerrel... Azt meg pl feliratok(.)info vagy tvsubtitles(.)net-en találsz.
Azt nem tudom, mikorra szinkronizálják.
Bocs, de mi az a miniepizód? Én erről még nem is hallottam, mi van benne, még nem láttam a harmadik évadból csak az első részt, nem tartalmaz spoilert a többire nézve? Vagy mi ez?
Köszi előre is.
Ja értem, köszi. Akkor ha én úgyis nézem a rendes részeket, akkor nincs különösebb értelme megnézni, nem? (Mármint ha csak ilyen ízelítő, és nem tartalmaz semmi olyat, ami lényeges lehet és a többiből kimaradt, akkor nekem nem annyira fontos szerintem.)
Amúgy ajánlom a Port.hu-t ott van minden sorozatnak, filmnek fóruma és ott be szokták írni ha már tölthető és van felirat is hozzá, el lehet kérni a rajongóktól, nekem is átküldték a múltkor privát üzenetben a linkeket. :) Meg a Port is hasznos oldal, mert látod ha lesz a tv-ben pl. a Sherlock és beállíthatod az emlékeztetőt, hogy ne felejtsd el megnézni. Amúgy most elvileg hamarosan jön a harmadik évad szinkronosan, sajnos elfelejtettem, hogy mikor de mindenki meg volt lepve, hogy milyen hamar, szóval pár hónapon belül lehet.
még senki nem vetemedett arra, hogy rá is égesse a feliratot, tényleg csak külön lehet:/
a miniepizódban pedig igazából ami fontosabb, az az, hogy Anderson értelmesedik, de erre az első rész is rámutat ugyebár:)
A sorozatbaráton fent van magyarul is, az összes rész!
Itt a link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!