Melyik a világ legjobb animéje?
Azt nem lehet eldönteni, mindenkinek más jön be! Nekem több kedvencem van, még azok között sem tudok dönteni!
Dragonball Z
Pokemon
Inujasha
Naruto
Tini ninja teknőcök
A mágus
Szellemirtók
Ezt így nem lehet eldönteni nagyon.
Azt tudom mondani, hogy imdb szerint, amivel általában egyetértek, és szerintem az egyik legjobb értékelő oldal, na aszerint Kaubôi bibappu: Cowboy Bebop (1998 TV Series) ami fogalmam sincs mi :D a második a Death note (na ezzel egyetértek), a harmadik a Dragon ball z, utána One piece, utána FMA brotherhood, és utána Attack on titan. STB
De erre senki se fog neked tudni egyöntetűt válaszolni, mert mindenkinek más az ízlése. Közönség szavazatok alapján pedig ez a lista van fent. De vannak más listák is.
Mindenkinek más tetszik:
Van akinek a shounenek pl.: Naruto (igaz én utálom)
Van akinek a véresek pl: Pupa (lehet mondani, hogy gusztustalan, mert azt, de a story nagyon jó)
Van akinek a harcos/véres szomorú pl.: shingeki no kyojin (pl ez a kedvencem)
Van akinek a cross dressing jön be pl.: kuroshitsuji
magyarán ez a kérdés elég nagy hülyeség, mert mindenkinek más jön be, az már jobb megfogalmazás lenne, hogy "melyek a legnézettebb animék"
Ezt igy tenyleg nem lehet eldonteni.:/
Nekem is rengeteg kedvencem van, de mindegyiknek mas a mufaja.:)
Kedvenceim:
1. Naruto (és persze a folytatása)
2. Fullmetal Alchemist: Testvériség
3. Bleach
4. GITS:SEC
6. Fullmetal Alchemist (sokan nem szeretik, de nekem ez is bejött)
Én ezeket láttam eddig:
inuyasha
slayers
kaleido star
kilari
fullmetal alchemist
bleach
ao no exorcist
sakorasou no pet na kanojo
angel beats!
toradora
lovely complex
méz és lóhere :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!