Szerintetek ki a legjobb pasi, illetve csaj a Supernatural sorozatból?
Hát nekem egyértelműen Dean az első.. utána Sam.. Castiel szerintem is csak aranyos..:) hát.. más nincs is.. most ki, Crowley? :DD bár mondjuk kövezettek meg, de szerintem Lucifer azért néha elég cuki volt..:)
Hát mivel lány vagyok, ezért én a lányokat nem igazán néztem úgy, hogy ki szép meg ki nem.. de akkor talán Bella női szemmel szerintem elég szép volt.
Ejj csak a fiatalokat nézzük? :D És mi van a jó öreg Jeffrey Dean Morgannel?
Nekem bejön :D
Nőben szerintem Ruby volt a legszebb.
Illetve a dinamikus duó közül egyértelműen Dean a helyesebb.
Utolsó vagyok, javítok Bellára.
Inkább ő volt a legszebb nő.
Szerintem általában elég helyes férfiakat és szép nőket válogatnak be, sokat meg lehetne most említeni, de akik eszembe jutnak:
- Castiel (számomra ő az első, Dean nem igazán jön be, Sam is csak néha, ez van :))
- Crowley (oké, tudom, nem a legfiatalabb és nem valami szuperszexi, de olyan stílusa van, hogy néha komolyan kedvem lenne hozzá, amúgy persze Cass szerintem jobban néz ki)
- Brady (ha jól emlékszem, csak egy részben szerepelt, a lovasokhoz volt köze és Sam osztálytársa volt régen)
- és igen, a fiatal John, pláne amikor megszállta egy rövid időre Michael ;)
De volt még pár pasi...
Nők közül szerintem az első Ruby (a szőke), de a vége felé már Meg is egész kedvelhető és szexi volt, bár nekem inkább a szőke Ruby jött be. Az egyik angyal (vörös hajú), ő talán Anna? Ő is szép volt, bár különösebben nem fogott meg. Abaddon is jól néz ki szerintem (bár van amikor nem annyira előnyös a kinézete). De rengeteg csaj szerepelt az epizódokban, pl. volt egy, amikor Sam-mel már nem is tudom mi volt, amikor a saját fejében volt vagy nem tudom hol, amikor nem emékezett rá, hogy kicsoda és egy lánnyal mentek egy hotelszobába, illetve le kellett győznie a többi énjét, vagy találkozni velük és leszúrta a lányt vagy ki. Nem tudom, már elég régen történt, csak emlékszem, hogy tetszett az a lány. Hasonló volt, mint még az első részek egyikében a vérfarkas (talán) csaj, Emanulle Vagier vagy mi a neve, sok sorozatban láthattuk.
De az a macskaistennő is tetszett, akinek nem tudtak hazudni az emberek és aranyszínű ruhában volt talán.
Elég zavarosan írtam le, de szerintem tényleg sokan voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!