Melyik tengeralattjárós film lehet ez?
Nagyjából fél éve láttam egy nagyon jó filmet, de sajnos csak a közepétől, ráadásul a végét nem láttam mert áramszünet lett! :S
Szóval van egy tengeralattjáró valahol a földközi tengeren azt hiszem a második világháború tájékán. Elsüllyesztenek egy hajót ám a legénység néhány tagja szembekerül a kapitánnyal, és véletlenül lelövik. Ám később néhányan látni vélik a kapitány szellemét. Ezek után a tengeralattjárón lévő műszerek elkezdenek szép sorban leállni, és a legénység nagy része is meghal egy robbanásban. Illetve nem tudom hogy ez előtt vagy ez után de halják ahogyan egy vízalatti akna kopácsol a hajó oldalán. Elkeseredésükben pedig azon kezdenek elmélkedni hogy talán már mind meghaltak, vagy a robbanásban, vagy pedig az akna végzett velük, és ezt az egészet már csak utolsó pillanataikban álmodják. És inentől nem láttam az áramszünet miatt.
Bocs hogy ilyen hosszú lett de tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!