Szerintetek ti milyen házba kerülnétek Roxfortban? És milyen körzetbe kerülnétek Panemben?
Figyelt kérdés
Én Hollóhát és 9.körzet.2014. jan. 17. 21:42
11/18 cathilina válasza:
Pottermore-t én nem venném alapul, nagyon egyértelmű, hogy melyik válasz hova oszt: én például direkt a Mardekárba kerültem, hogy a második könyvben ne kelljen megfőznöm a Százfűlé-főzetet. Persze ha csalok a teszten csak hogy később könnyebb dolgom legyen, lehet, hogy jó helyre küldött.
12/18 anonim válasza:
Mardekár ( mindig, minden teszt oda oszt :'D)
6. körzet
13/18 anonim válasza:
A körzetek közül a 2. vagy a 13.
Hm.. Hát szerintem nálam nagy dilemmában lenne a süveg, hogy Griffendél vagy Mardekár, mert mindkettőben elég sok jellemző van rám..
14/18 anonim válasza:
Hollóhát, és 5ös (energia) vagy 4es (halászat) körzet.
16/18 anonim válasza:
Kettes körzet Panem-ben és a Griffendélbe. (A Pottermore-on ebbe a házba kerültem és minden kérdésre őszintén válaszoltam, de amúgy a Hollóhátnak valamiért jobban örültem volna :D)
18/18 anonim válasza:
Én a Roxfortba járok a Griffendélbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!