Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars sithek bosszúja...

Star Wars sithek bosszúja Anakin miért nem ment el Obi-wannal az Utapaura?

Figyelt kérdés

Még mondta is Obi-Wan,hogy szükség lehet a segítségére.

Lehet valami az "filmen belüli" magyarázata annak,hogy nem el vele?

2014. jan. 17. 14:25
 1/9 anonim válasza:
Szerintem azért mert a jedi nagytanács csak Kenobit jelölte ki Grievous tábornok elfogására, vagy az erő az akarta így.
2014. jan. 17. 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Az igaz,hogy Kenobit jelölte ki az elfogásra,de szó nem volt arról,hogy "Skywalker maradj a Coruscanton" Én elég régen láttam a filmet,de emlékeim szerint semmi nem utal rá,hogy a Coruscanton kéne maradnia.(Hacsak nem azért mert egyébként nem lenne meg a kapcsolódás az eredeti trilógiával;de ezen kívűili okokra vagyok kíváncsi) Ráadásul ez egy újabb előny Palpatinnak,amit ki is használ

Köszi a választ egyébként,jó amit írtál,lehet,hogy "ez így volt megírva

2014. jan. 17. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Obi-Wan féltette Anakint egyrészt másrészt Palpatine így akarta
2014. jan. 18. 07:48
 4/9 anonim válasza:
Az én elméletem a következő : Szerintem a válasz egy része a Gonosz útvesztője című regényben olvasható. A jedik már közel jártak ahhoz leleplezzék Palpatine-t. Azért raboltatta el magát és támadtatta meg Coruscant hogy elvonja a jedik figyelmét és elterelje a figyelmüket valódi kilétéről. Palpatine úgy tervezte hogy még a háború évekig fog folytatódni csak a dolgok nem úgy alakultak ahogy eltervezte. Ezért előre hozta a 66-os parancsot és ezért távolította el Anakint Kenobitól hogy könnyebben áttérítse a sötét oldalara mert már nagyon sürgette az idő. Szóval szerintem Palpatine miatt.
2014. jan. 18. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nana!! Anakin közölte Palpatine-al, hogy megtalálták Grievous-t az Utapau-n... Palpatine erre: "Neked kell menned, ez nem vitás"... Anakin a tanács előtt: "A Főkancellár azt javasolja hogy engem küldjetek" Mace Windu: "A tanács fogja eldönteni ki menyjen, nem a főkancellár" Erre egy másik tag mondja: "Javaslom Kenobi mestert!"

ÉS lehet féltették Anakint, mert zavart éreztek körülötte...

2014. jan. 18. 12:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó ez így van. Obi-wan jelölték ki a feladatra,de Anakin meg is jegyezte: "szükséged lehet a segítségemre mester" mire Obi-wan "egyetértek". Akkor miért nem ment vele? Én nem találtam más okot,minthogy ez még egy ok,hogy utálja a Tanácsot még egy kártya amit Palpatine ki tud játszani

"...Mellette volna a helyem"

"Egyenesen fájdalmas látnom,hogy Jedi tanács mennyire semmibe vesz.." vagy kb ilyesmi.

A kancellár azt akarta,hogy Anakin menjen egyedül,de azt senki nem mondta,hogy ne kísérje el Obi-want

2014. jan. 18. 12:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi minden válaszolónak!

Utolsó ez így van. Obi-wan jelölték ki a feladatra,de Anakin meg is jegyezte: "szükséged lehet a segítségemre mester" mire Obi-wan "egyetértek". Akkor miért nem ment vele? Én nem találtam más okot,minthogy ez még egy ok,hogy utálja a Tanácsot még egy kártya amit Palpatine ki tud játszani

"...Mellette volna a helyem"

"Egyenesen fájdalmas látnom,hogy Jedi tanács mennyire semmibe vesz.." vagy kb ilyesmi.

A kancellár azt akarta,hogy Anakin menjen egyedül,de azt senki nem mondta,hogy ne kísérje el Obi-want

2014. jan. 18. 12:40
 8/9 anonim válasza:
100%
Magyarán azt akarta Palpatine hogy Anakin még jobban haragudjon a jedikre mivel tudta hogy úgy se Anakint fogják küldeni. Most felmerül akkor a kérdés hogy Palpatine szivárogtatta ki grievous tartózkodási helyét a jediknek?
2014. jan. 18. 12:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ez nagyon valószínű,szerintem azt akarta,most hogy belegondolok,hogy Obi-Wan ne legyen Anakin mellett,hiszen ő volt az egyetlen akiben még úgy ahogy megbízott,akit tisztelt,akit szeretett. Obi-Wan lefékezte volna Anakint a sötét oldal felé vezető úton.

2014. jan. 18. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!