Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars VII szerintetek...

Star Wars VII szerintetek milyen lesz a régiekhez képest? Jobb vagy esetleg nagy csalódás?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ahogy így elnézem a karakterleírásokat, semmiben sem fog különbözni a mai tucat akció meg képregényfilmektől. Tehát csalódás.
2013. nov. 13. 09:41
 2/7 cathilina ***** válasza:
Az eredeti trilógiához képest vacak lesz, de az új trilógia fényében senki nem fog meglepődni ezen.
2013. nov. 13. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem egyedül az vígasztal hogy elég jó rendezőt kapott.
2013. nov. 13. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
A régeiknél (4.,5.,6.) biztos nem lesz jobb de az újaknál még lehet ,hogy egy picivel érdekesebb lesz. Ha nem lesz benne politika és jar jar binks (jaj de rühelltem) se lesz benne akkor tőlem máris kap egy piros pontot még ha el sem kezdődött a forgatás akkor is.
2013. nov. 14. 16:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de azt se mondhatnám, hogy pesszimizmussal várom. Nem számítok arra, hogy eget rengető mesterművet kapjunk, simán egy szórakoztató űrkalandfilmet várok, valami összeszedettebbet az előzményeknél.
2013. nov. 15. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam, hogy visszatérnek az alapokhoz és azt a szálat és hangulatot akarják majd továbbvinni. Ha ez valóban így lesz, akkor szerintem egy igazán jó mozit kaphatunk, hiszen visszajön az eredeti Star Wars-élmény, ráadásként a technika által kellően látványos is lesz, plusz a rendező se egy akárki.

Én mindenesetre várom.

2013. nov. 16. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
csalódás. Star Warsban nagyon szinte majdnem csak IGC-van (aminek örülök) , de hogy a disney csináljon ilyet , gondolok a MARVEL-re. Ok, csináljanak amit akarnak csak egy kérésem van hogy ne legyen a Star Wars semmiféle képen sem MARVEL.. Maradjon olyan mint pld a TRON..
2014. jan. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!