Olyan filmek, mesék, mint mondjuk a Pán Péter, Narnia Krónikái, A spiderwick krónikák?
Figyelt kérdés
Az lenne a lényeg hogy fantasztikus film legyen. De ne legyen tele harccal, hanem inkább humoros film, ami elkalauzolja a nézőt egy másik világba. Előre is köszi.2014. jan. 15. 14:21
1/4 anonim válasza:
Csillagpor
Doctor Parnassus és a képzelet birodalma
A balszerencse áradása
Híd Terabithia földjére
Tintaszív
4/4 anonim válasza:
Ha humorosat keresel, akkor ajánlani tudom a Marvel filmeket. Több olyan is van, amelyeknek a felét végig síra-röhögtem:))
Írd be a netbe, hogy ''Marvel films in cronological order'' és ott megtalálod mindegyiket kiadásilag (és logikailag) sorrendben.
Én inkább az olvasás híve vagyok, így például tudom ajánlani a Cassandra Clair könyveket, vagy Rick Riordanéit.
Remélem, tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!