A Beavatott. Éhezők Viadala-Burok mix?!
Figyelt kérdés
Sziaszok
Ma láttam a trailer-ét...Őhhh...Éhezők viadalát szeretem,Burkot nem,de ez valami mix?Aki olvasta a könyvet annak mi a véleménye róla?
2014. jan. 11. 12:01
1/4 anonim válasza:
hát.. én láttam/olvastam mind a kettőt, és szerintem nincs valami nagy hasonlóság közöttük.. ez a film inkább hasonlít egy NAAAAAGYON kicsit az Éhezők Viadalára.. A Burokban ugyanis idegenek szállják meg a földet, az tény, hogy itt is két csoportra oszlanak az emberek, de szerintem annyira nem hasonlít rá. Az Éhezők Viadala pedig hát.. teszt-teszt.. Nem tudom.. Szerintem jónak tűnik, meg fogom nézni :D Nekem nem látszik mixnek :))
2/4 anonim válasza:
a film traielének eleje nagyon éhezők-viadalás, de egyébként nem az :)
3/4 anonim válasza:
a burokhoz semmi köze nincsen az éhezők viadalához egy picit de az alap történet egy csajról szól aki elfajzott mert van 5 csoport és egy teszt eredménye szerint a főszereplő elfajzott az az több csoportba is tartozhat van hasonlóság az éhezők vidadala és a beavatott között de sztem a beavatott jobb :)
4/4 anonim válasza:
Az Éhezők Viadalát imádom (olvastam mindet és néztem is a filmet)
A Beavatottat is imádom (olvastam mindet és a filmet is néztem)
nem hasonlítanak egymásra. A burokról azt hallottam nagyon rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!