A Pretty Little Liars-ba szeintetek ki lesz a fő A (mert
Ezra tuti nem a fő) és ki a "fürdönacis" fiú és a
fekete özvegy meg kitől fél annnyira Alison?
Nincsenek ötleteim, de érdekes egybeesés, hogy az A-TEAM betűiből kerültek ki addig a tagok: Toby, Ezra, Mona...ugyhogy most sokan tippelnek Ariára, de remélem, hogy nem ő lesz
2014. jan. 11. 10:08
2/11 A kérdező kommentje:
Remlem is.:00
De azt is remèlem h Toby nem lesz benne A csapatába...:$$
2014. jan. 11. 12:01
3/11 anonim válasza:
Nem tudom miért, de nekem Ezra gyanús a fürdőnacisnak valamiért. Igazából az a baj és egyben az a jó ebben a sorozatban, hogy megszületik valami kép a fejemben, hogy ki ki lehet, aztán jön a következő rész és összekutyul mindent, szóval már lassan ötletem sincs. :D
A 4. évad elején úgy gondoltam, hogy ebben Alison anyja is benne lehet nyakig akár, nekem fura volt.
De Cece is nagyon eltűnt, még tőle is várok valamit.
2014. jan. 11. 22:36
4/11 anonim válasza:
Nekem is gyanús, h Ezra az, akitől Allison fél, mert a nőci mondta nekik a 4/13ban, h valameyikőtöket megérintette az, akitől Allison a legjobban fél. Ugye ott volt Aria, akit valóban "megérintett" Ezra, az öregek szeretik ezt a kifejezést használni a szexre :D
2014. jan. 14. 17:19
5/11 anonim válasza:
Spoiler! Nem Ezra -A ő a furdonacis. Aria az 5-6.evadban fog csatlakozni az A csapathoz.Szerintem Jason A mert Ali anyja nagyon ved valakit. Es meg Wren gyanus. Azt tudom h Paige is benne van az A csapatban.
2014. ápr. 20. 22:47
6/11 Tori17 válasza:
Aria miert lesz -A ban benne??? hiszen o is kap smst
Amugy eloszor mona volt -a
2014. júl. 12. 14:03
7/11 anonim válasza:
Ezra soha nem volt -A és nem is lesz. Fürdőnacis fiú, ha jól tudom, akkor az Ezra, amire a Spencer jött rá abból, hogy olyan sört ivott pitével (benne volt Ali naplójában). Fekete özvegyről nem tudok semmit. Ali -A töl fél (mindenkitől aki benne van az A csapatban). Toby-ról meg csak annyit, hogy ő NINCS benne az A csapatban, és SOHA NEM is volt...vagyis igen, de csak azért, hogy így Spencert és a többi lányt védje.
Aria: nem tudom, hogy miért mondják azt, hogy ő is A, mert 1000%, hogy NEM! Ő ölte meg Shana-át is aki szintén az A csapatban volt!!
Ennyit tudok 100% -osan biztosra;)
2014. júl. 12. 18:27
8/11 anonim válasza:
De majd a 6.evadban fog az A csapatba kerulni Aria!!
2014. aug. 5. 22:14
9/11 anonim válasza:
Ariaból én most már bármit kinézek, borzasztó a csaj, mindig ő tesz a legkevesebbet a lányokért. Azt se fogja fel ha segíteni akarnak neki. SPOILER! Amit a 8. részben is leművelt Hannával, mikor Zackről beszélt neki....SPOILER VÉGE
2014. aug. 5. 23:37
10/11 anonim válasza:
Cece A ami ki is derult a nyari finaleban, a furdonacis srac Wilden nyomoro volt, a fekete ozvegy pedig Sarah..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!