Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fekete özvegy és sólyomszem...

Fekete özvegy és sólyomszem párbeszéde mire utalt amikor BudaPestrōl beszéltek? Mikor voltak itt?

Figyelt kérdés

Fekete Özvegy: Pont olyan, mint Budapest volt.

Sólyomszem: Nagyon különbözően emlékszünk Budapestre.

2012. máj. 29. 01:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mivel magának a filmnek az ő szemszögükből nem volt külön előzménye, nemúgy mint Vasembernek, Thornak, Amerika kapitánynak, így a készítők ezzel akarták érzékeltetni, hogy a két szereplő régebb óta ismerte már egymást, elsősorban azoknak, akik nem olvasták a róluk szóló képregényeket.

Dante

2012. máj. 29. 08:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Még nem láttam, de komolyan van benne egy ilyen párbeszéd amiben Budapestről beszélnek?

Ez valahogy... nem is tudom. Számomra eléggé illúzióromboló.

Ez kb olyan lehetett mint amikor a Feláldozhatóakban Sly és Statham álnéven mutatkoznak be.

Sly: Én vagyok Buda ő meg Pest.

Az is kb ennyire színvonalas "poén" volt.

2012. máj. 29. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Te is tegnap nézted meg? Én is tegnap hazajöttem a filmről, és ezen gondolkoztam végig, mi is ,lehetett a Budapestes célzás. Esetleg másik film? De ezek szerint nem.
2012. máj. 29. 11:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan illúzióromboló azért, mert itt nem poénnak szánták ezt a megjegyzést.

Egyébként pedig:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..

2012. máj. 29. 14:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Jaja tegnap láttam. este eszembe jutott gondoltam ez a legjobb hely ezt megkérdeni :D
2012. máj. 29. 20:01
 6/7 anonim válasza:
90%

A képregényben van egy rész, amikor Budapesten csinálnak valamit ezek ketten. Biztos bevetődnek, meg lődöznek. :) A képregényt nem láttam, csak mondták olyanok, akik igen. Budapest hasonló kalapba esik amerikaiaiknak, mint pl. Erdély. Egyikről sem tudják, hogy hol van, csak elképzelik, hogy milyen lehet. Erdélyt pl egy misztikus 18. századi országnak képzelik, nagy hegyekkel, erdőkkel, szekérkaravánnal vándorló cigányokkal, akik jósolnak és varázsolnak jó pénzért, meg persze Drakulával és egyéb szörnyekkel. Budapestet meg kb hasonlóan, ahol népviseletben járnak az emberek és szekéren közlekednek. Bort isznak, mindenhol paparika lóg és lovagolnak a pusztán minden nap. :D Vagy kommunizmus van, és oroszországi szegénység. Ez a B opció.

Állítólag lesz egy újabb Marvel film, ami Sólyomszem és Fekete Özvegy történetét fogja földolgozni. Állítólag.. majd.. ha már végére jutottak sok másnak.. :)

2012. okt. 9. 16:57
 7/7 Peti71 válasza:
Tíz és fél év telt el azóta. Ha láttad a Fekete özvegyet, akkor abban megtalálod a választ a kérdésedre.
2023. ápr. 4. 23:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!