Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ajánlani jó német vagy...

Tudtok ajánlani jó német vagy skandináv filmet?

Figyelt kérdés
Unom a sok hálivúdi sz.rt, happy end, minden fekete vagy fehér. Nagyon tetszett a Tetovált lány trilógia, most láttam a Szabadesést. Ajánlanátok még filmeket, amiket érdemes megnézni?
2014. jan. 7. 09:27
1 2
 11/15 HalkHogen ***** válasza:
Van még a Birodalom (Riget) c. minisorozat. Azt is sokan dicsérik. Vagy ott van Kenneth Branagh Wallander c. sorozata.
2014. jan. 7. 22:08
 12/15 A kérdező kommentje:
MOst már van mit néznem esténként. Köszi szépen mindenkinek. Csak úgy nem akartam véletlenszerűen filmet választani, annyi időm nincs, hogy rossz mozira fecséreljem, a sorozat meg, amire várok csak márciusban indul.
2014. jan. 8. 09:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Kb a filmek 2/3-át láttam, a legjobbak szerintem a Fejvadászok, Zöld hentesek és a Pusher trilógia, viszont tegnap megnéztem az itten ajánlásra a Lilja 4-evert és hát szívesen kihagytam volna... Iszonyú nyomasztó, de nem olyan svéd-dán módon, mint mondjuk a Killing (eredeti dán) sorozat, hanem mint az orosz könyvek, nyomor, mély szegénység. áááá

csak azért írom, mert az első válaszban elől szerepel és ha valakinek még nem nagyon volt szerencséje skandináv filmekhez és azzal kezdi, akkor nem fogja megszeretni.

2014. jan. 8. 12:19
 14/15 A kérdező kommentje:
A Pusher trilógiához nem tudna valaki linket küldeni, ahol megnézhetem? Nem letölteni akarom, csak megnézni.
2014. jan. 13. 17:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Német:

Mások élete

2015. júl. 25. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!