Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg igaz hogy Thomas a...

Tényleg igaz hogy Thomas a Violettából nem lesz a 2. évadba benne? ://///

Figyelt kérdés

Nézegettem spanyolul a Violettát és a 2.évad főcímdalába már nincs benne Thomas..Akkor nem lesz benne a sorozatban?://Miért nem?://

Majd meg szakadt a szívem mikor megtudtam..:'(

#Thomas #Violetta 2.évad
2014. jan. 3. 23:13
1 2 3
 21/30 Lolita2000 válasza:

Na látom senki se tud semmit, talán egy valaki. Akkor leírom én hogy van/lesz.

Először is Tomás á betű. Másodszor: Tomás azért nem lesz benne a 2. évadban mert vissza kell mennie a szüleivel Madridba. Harmadszor: Egy új srác jön helyette Diego, akivel jön egy srác Marco aki szerelmes lesz Francesca-ba. A második évad végén Violetta León-nal marad, de egy ideig Diego-val is járni fog, amíg León a motorszerelő Larával. Na ennyi történik, ja annyit arról hogy TOMÁS tényleg vissza fog jönni a harmadik évadban és biztos forrásból tudom. ENNYI.

Ja és biztos érdekel mindenkit hogy mi lesz Angie és Germán között, na ők nem lesznek együtt ha nem, Jade felfogad egy nőt hogy csábítsa el Germán-t és majdnem összeházasodnak, na én elmondtam amit az a lány nem mondott el. Ja és Federico meg Ludmila is összejön így alakul meg Fedemila! És jön egy új tánctanár is Jackie, aki Pablo-val fog összejönni így Angie egyedül marad vagy is pár nélkül, mivel Germán szerelmes lesz Esmeralda-ba (ő az akit felbérelt Jade) és Pablo-nak is lesz egy barátnője így Angie pár nélkül marad. Leónetta sok mindenen keresztül megy de a végén mégis megcsókolják egymást. És imádni fogom Diego-nak azt a képét amikor Vilu és León együtt énekelnek a színpadon, akkor éneklik a Podemos-t. ENNYIT ERRŐL.

2014. júl. 15. 06:07
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem lesz benne, mert a szüleivel visszaköltöznek Madridba. A 3. évaadban benne lesz,de én úgy hallottam,hogy Vilu az elején egy új sráccal lesz..vmi Frenchie vagy kivel..nem tudom. De a végén León lesz a befutó!
2014. júl. 19. 17:44
 23/30 Tik tik tak ***** válasza:
Hello kezdjük ott idézem az utolsó komentet"Nem lesz benne, mert a szüleivel visszaköltöznek Madridba. A 3. évaadban benne lesz,de én úgy hallottam,hogy Vilu az elején egy új sráccal lesz..vmi Frenchie vagy kivel..nem tudom. De a végén "(León lesz a befutó!)""figyelj ez akkora hülyeség lesz ha megint leon!én már Unom Leon menjen a francba ha jól tudom Violetta még mindig Tomival lenne ha Ludmilla nem piszkál bele abba a fontos Randiba! :P
2014. júl. 19. 22:13
 24/30 Tik tik tak ***** válasza:

Ja és Kedves Kérdezö igen igaz Tomász nem lesz benne a 2.évadban.elment Madridba mert ott tud valamit kezdeni a tehetségével de aztán vissza tér a 3.évadba !Párdolog lesznek új szereplők ,elsönek egy tanár lesz Rodrigo,aztán German-nak és Anginek lesz egy gyerekük(nem tudom a nevét)és ahogy előbb valaki írta Violetának lesz egy ÚJ udvarlója Frenchie vagyis 3-man hajtannak Violettára!!!!!!

És aki nem hisz nekem nézze meg ezt a két videót!!

1Link: http://www.youtube.com/watch?v=XR2PILSBAro

2Link: http://www.youtube.com/watch?v=l2OTEa1NybM

2014. júl. 19. 22:26
 25/30 anonim ***** válasza:
Kedves Tik Tak. n vagyok az utolsó komentelő.. :D Ez az én véleményem.DE szerintem León mellett obban mutat. Meg Tomás Ludmillának hisz mindig,ami azt jelenti nem bízik Viluban. Leónnak is mondott Ludmilla egy csomú hülyeséget mégse hitte el. De ez csak az én véleményem.
2014. júl. 20. 12:37
 26/30 Tik tik tak ***** válasza:
Kedves Eddigi utolsó KOmentelő :D Tomász azért hisz el sok dolgott Ludmilától mert Ludmilla mindig nyalt neki meg Kedveskedet stb... És tomász sok dolgot nem értet Violettával mert mindig belekavart Ludmilla de tomász ezt nem tudta!
2014. júl. 20. 16:04
 27/30 anonim válasza:
[link] Mindenki aki hülyeséget beszél arról hogy ki lesz enne és ki nem lesz benne a 2-3 évadban !
2014. szept. 3. 18:33
 28/30 anonim válasza:
Tomas tenyleg benne lesz olvastam wikin a neve mellett ott van hogy a harmadik evadban szerepel es ez pontos megbizhato
2014. szept. 3. 21:53
 29/30 anonim ***** válasza:
Láttam egy spanyol interjút, és Martina nyilatkozta, hogy Pablo sajnos nem lesz benne a harmadik évadban, mert nem tudták a készítők meggyőzni. Mielőtt levegőből felkapott "híreket" osztotok meg, nézzetek már utána! Ez a koncert dolog is baromság
2014. dec. 3. 17:12
 30/30 anonim ***** válasza:

Tomás (szerencsere) nem lesz benne sem a 2. sem a 3. evadban.

Germannak es Angie-nek nem lesz gyereke, ezt nem is tudom honnan veszitek, de ossze fognak a 3. evad legutolso reszeben hazasodni.

2015. márc. 28. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!