Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg igaz hogy Thomas a...

Tényleg igaz hogy Thomas a Violettából nem lesz a 2. évadba benne? ://///

Figyelt kérdés

Nézegettem spanyolul a Violettát és a 2.évad főcímdalába már nincs benne Thomas..Akkor nem lesz benne a sorozatban?://Miért nem?://

Majd meg szakadt a szívem mikor megtudtam..:'(

#Thomas #Violetta 2.évad
2014. jan. 3. 23:13
1 2 3
 11/30 varga1anita válasza:
igaz és örülök neki nagyon
2014. jan. 24. 12:40
 12/30 anonim válasza:
Nem lesz benne mivel vissza kell nekik költözni Madridba de egy pár hír szerint egyszer vissza fog jönni de a 3 évadba azt írják végül Leonnal marad
2014. jan. 31. 17:07
 13/30 anonim válasza:
Violettába mi ez már megint minek adják a régi részt!!!
2014. febr. 10. 18:11
 14/30 anonim ***** válasza:

Igen nem volt benne a második évadba,de nem is baj. És úgy tudom a 3-dik évadba se lesz benne!! Mivel marad benne leon és diégo de lesz benne egy uj srác a szerepe nem tudom még hogy mi.

És az előző válaszra igen ujra adták megint violettát de Március.3-tol jön a kövi rész vagyis Hétfőtől. De csak 61-dik évadig van ami március 31-én ér véget. Igazábol nem értem hogy ha 61 részig le szinkronizálták akkor a 80-ig miért nem tudták.

2014. febr. 28. 23:04
 15/30 anonim ***** válasza:
Én láttam és Diego kicsit hasonlít Leonra de rondább
2014. márc. 11. 16:11
 16/30 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=M-rmjHASj4I

nem tudjátok mi ennek a számnak a címe egy perc 44 másodpercnél ?? előre is köszi

2014. márc. 29. 22:23
 17/30 encike3000 ***** válasza:

Nektek megszakad a szivetek???

Én azt hittem hogy sirva fakadok örömömben amikor megdudtam hogy nem lesz benne a 2. évadban. Amugy szerintem nem lesznek eggyütt Thomassal ha vissza is jön mert akkor leonnal lesz szerintem de nem akarok okoskodni

2014. ápr. 29. 18:03
 18/30 anonim ***** válasza:
Utolso előtti kérdező az elso perc 44. masodpercenel lévő szám címe az Entre Dos Mundos :) imadom ezt a szamot olyan jol enekel benne Leon ;D
2014. máj. 10. 10:05
 19/30 anonim válasza:
Nos a 2.ban tuti nem lesz benne ,viszont egy Youtube videón úgy láttam benne lesz ,bár az lehet összevágott volt:DD De szerintem benne lesz ,ki tudja. :d Mondjuk nekem Leon szimpibb._.
2014. jún. 22. 17:07
 20/30 anonim ***** válasza:

Úgy tudom nem lesz benne(szerencsére)!

Hol nézitek spanyolul?

2014. jún. 26. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!