Tényleg igaz hogy Thomas a Violettából nem lesz a 2. évadba benne? ://///
Nézegettem spanyolul a Violettát és a 2.évad főcímdalába már nincs benne Thomas..Akkor nem lesz benne a sorozatban?://Miért nem?://
Majd meg szakadt a szívem mikor megtudtam..:'(
Igen nem volt benne a második évadba,de nem is baj. És úgy tudom a 3-dik évadba se lesz benne!! Mivel marad benne leon és diégo de lesz benne egy uj srác a szerepe nem tudom még hogy mi.
És az előző válaszra igen ujra adták megint violettát de Március.3-tol jön a kövi rész vagyis Hétfőtől. De csak 61-dik évadig van ami március 31-én ér véget. Igazábol nem értem hogy ha 61 részig le szinkronizálták akkor a 80-ig miért nem tudták.
http://www.youtube.com/watch?v=M-rmjHASj4I
nem tudjátok mi ennek a számnak a címe egy perc 44 másodpercnél ?? előre is köszi
Nektek megszakad a szivetek???
Én azt hittem hogy sirva fakadok örömömben amikor megdudtam hogy nem lesz benne a 2. évadban. Amugy szerintem nem lesznek eggyütt Thomassal ha vissza is jön mert akkor leonnal lesz szerintem de nem akarok okoskodni
Úgy tudom nem lesz benne(szerencsére)!
Hol nézitek spanyolul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!