Violetta c. sorozat. Vélemény. Mi a?!
Sziasztok!
Ma reggel felkelek,kajálok,és mondom bekapcsolom a tévét.Jó.Pont akkor kezdőzött a Violetta.Sokan mondták,hogy milyen fantasztikus,gondoltam végignézek egy részt.Jó,végignéztem,és az első gondolatom az volt,hogy ez,ez meg mi volt?!Melyik unatkozó gazdag nyugdíjas argentin öregembernek jutott eszébe,hogy tinisorozatot csinál,a google segítségével?!Komolyan mondom,nem tudtam,hogy sírjak-e rajta vagy nevessek,vagy szúrjam hason magam.Mit szerettek ti ezen??Persze,lehet,hogy valakinek ez tetszik.(Ez alatt értem azt az unszimpatikus tini -nem írok le ilyen szavakat,amivel jellemezni tudnám-lányt,az olyan színészi játékot,amit Kristen Steward-tól sem várnánk-vagy tőle én még simán eltudnám képzelni-megfűszerezve olyan nevekkel-pl.: Pábló-amiket a spanyol novellákban hallhatunk,+ nevetségesen szörnyű történetet,ami szintén a spanyol zsuscsínó sorozatokra utal.
Várom a ti véleményeteket is;)!
"unatkozó gazdag nyugdíjas argentin öregember" :'DDDDD
szebbé tetted a napomat:DDDDD
én nem láttam azt a sorozatot,de van egy olyan érzésem,hogy nem is szeretném.....:S:DDDDDDD
hát nincs mindenkinek ugynolyan ízlése:D
én egyszerűen imádom nemtudom miért de imáádom ahhww:3
de ez az unatkozó argentin öerember..huh de jót nevettemxDD
Sziasztok, tudom, kicsit késői ez a hozzászólás, de már nincs ötletem, hova írhatnék.
Valaki esetleg tud olyan oldalt vagy módszert, ahol végig tudnám nézni a Violettát eredeti spanyol nyelven, angol vagy magyar felirattal? (Disney+-t leszámítva... ha kell, torrentezek is.)
Nagyon hálás lennék a segítségért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!