Az Avatar rajzfilmbol keszult valami extra resz, vagy film? Es az eloszereplos film hany reszes?
Tudom, hogy van Korra legendaja, es valami chibi extrak (osszesen van 5 extra), de valami resz, amibol kiderul Zuko anyjarol valami, vagy Azularol??
Na es lattam, a multkor hogy adtak a tvben az eloszereplos filmet, de me, volt idom nezni. 1 reszes vagy van tobb resze is?
Mi van? Beszélj érthetően.
Képregény készült The promise és The search cimekkel.
Az előszereplős film meg egy rakás f*s. Inkább ne nézd meg, ha jót akarsz.
uppss :)) bocsi
a kerdes az lenne hogy van e valami resz amibol kiderulhet hogy mi tortent Zuko anyjaval, vagy mi lett vegul Azulaval??
igen a filmbe bele neztem :| a szereplo valogatas valami halalosan rossz
koszi a valaszt..a kepregenyek megvannak esetleg magyarul is valahol? vagy csak angolul?
Szerintem kezd a The Promise-sal. Csak azért, mert ezek egymás után jönnek folyamatosan. Nem sokára kijön a The Rift (a The Search folytatása)...
A The Promise-t egy rajongó lefordította, fent is van az oldalán.
Menüben menj avatárra, ott a képregényeknél a The Promise-ra. Az első van csak online olvasásba, a többit ha elakarod olvasni, le kell tölteni. Én az 1-et is letöltöttem, mert egyébként az összes oldalt külön-külön kell betölteni és az nekem nagyon lassú.
A The Search-ot meg nem fordította le senki, úgyhogy azt csak eredeti nyelven tudod. De ha nem tudsz semmit sem angolul, akkor is nagyon könnyen tudsz tájékozódni a képek alapján :-)
A The Search-ban derülnek ki a dolgok Zuko anyjáról, de hogy mi történt Azula-val, az a The Promise utolsó oldalainak rejtelme (de egyébként Azula is a The Search-nak egy főszereplője)
A The Search részeit megkerestem neked:
- part 1: [link]
- part 2: [link]
- part 3: [link]
Amúgy én készülök lefordítani. Olyan két év múlva tán neki is látok *elgondolkodó arckifejezés* xD
Ha gondolod írhatok linket a The Promise-hoz, csak most nem akartam felmenni arra az oldalra :) De könnyű megtalálni, mert ott jól lehet tájékozódni.
Remélem segítettem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!