Melyik a jobb?
a Vampire Diaries vagy a Pretty Little Liars?
Melyik miről szól?
Nem lehet össze hasonlítani a kettőt. Teljesen másról szólnak. Én nagyon szeretem őket. Bár szerintem sokkal többen nézik a PLLt mint a TVDt nem mindenkinek jönnek be a vámpírok.
TVD: Feltűnik 1 új srác az iskolában aki vámpír, de nem tudják róla, ezel felbolygatva először Elena aztán Mystic Falls életét. A bevezető itt nem olyan érdekes. Akkor a legjobb mikor már feltűnnek az Ősök.
PLL: A volt 4 legjobb barátnő összegyűlnek, hogy eltemessék a lejobb barátnőjüket. Ez meg is történt ám a temetés után nagyon furcsa üzenetet kapnak és ezután nem sokkal az üzenetek miatt újra nagyon jó barátnők lesznek. Ebben meg nekem már túl sok volt a szál.
Mind kettőnél igaz az szerntem, hogy már a készítők nem tudtak mit kitalálni így egy kis ideig nem volt annyira érdekes a sztori, aztán végül még is sikerült elő rukkolni vmi jóval. :) de ez csak az én véleményem.
Előző: spoiler..
Amúgy kinek, mi baja a szókinccsel?
a Tvd nagyon jó.To is(The originals)
Ez a spinnofja :)
Ebből nem lehet annyi mindent érteni,de az a lényeg,hogy ugyan arról szól,ugyan azok a szereplők-általában-de más hely,más gondok, más természetfeletti katasztrófák...
A TVD-ben az a jó,hogy sok szereplő van,én ezért is kedvelem.A PLL -t nem láttam,de azt sem tudom miről szól...szóval erre én is kíváncsi vagyok. A TVD-t nézd,iszonyatosan izgi,az eleje kicsit uncsi,de én annyira szeretem,hogy minden szereplő halálánál elsírtam maga.
Jah és nem olyan mint az Alkonyat,hanemmás,mert az Alkonyat-BD2-ben csak majdnem meghaltak.A vámpírnaplókban 30szereplő közül 10meghal.Szomorú,de ez teszi érdekessé a sorozatot :)
NA azért ne essünk túlzásokba a TVDnél, igaz, hogy remek sorozat, de az 5. évadra már a színvonala kezdett lefelé menni. mondjuk ugyan ez a PLLnél is. a lényeg az, hogy a PLL-t többen nézik és egyébként kicsit jobb is a sorozat. a TO igaz, hogy jó, imádom az Ősöket, de nekem már sok(k). (ha ajánlhatok még egy sorozatot előző: Teen Wolf, hogyha a farkasosdi is bejön, az első része brutál gagyi.de a többi eszméletlen jó.-persze nem mondom, hogy nem volt egy-két uncsi rész- a színvonal egyre jobb és jobb lesz évadonként :) )
És csak úgy mondom, hogy én nem a feketeségbe beszélek láttam mind2 sorozatot, és tényleg egy pindúrnyival jobb a PLL
hogy néznék már tobben a PLL-t mikor a TVD-nek 7000000-val tobb rajongoja van? -.-"
amúgy mind2 jo, de nekem a TVD a top :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!