Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyikek voltak a kedvenc...

Kiss Anna Boglárka kérdése:

Melyikek voltak a kedvenc régi rajzfilmjeitek a minimaxról?

Figyelt kérdés

2000. - 2011.-ig naggyából. Olyanokra gondolok, mint:

Flipper és barátai

Varázslatos iskolabusz

Horseland lovasklub

Sharon naplója

Elsüllyedt világ

Koboldok és tündérek földjén

2014. jan. 2. 09:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja! Ja! 2005-ig jó mesék voltak rajta. Én is oda voltam szögezve a székhez amikor a Sharon naplója, a varázslatos iskolabusz, Franklin ment. De kihagytátok Pöttöm George, Oli Poli, Nils Hoolgerson.

Ezek juttotak még az eszembe.

2016. ápr. 21. 16:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálam a kezdettől ('99)-től 2010-ig tartott a Minimax aranykora, ami utána jött, az katasztrofális. Amikor 2013-ban bevezették azt a 3D-s logót, akkor végleg lement a színvonal a béka feneke alá.

Amúgy nagyon szerettem az Arthur, Thomas a gőzmozdony, Sharon naplója, 3-2-1 Űrpingvinek, Csutak úrfi, Redwall, Locsi-fecsi Márta, Simsala Grimm, Miss BG, Magyar népmesék sorozatokat. Az Űrpingvineket pl. most is nézem még, 21 éves fejjel, ha olyan kedvem van :)

Amit nem szerettem, az a Miss Spider volt. Egyszer vagy kétszer néztem, de nem jött be.

De igazából rengeteget néztem a Minimaxot gyerekkoromban, eszembe jutott még pár cím: Jane és a sárkány, Tom, a nagy utazó, Woofy, Pat és Stan, Marsupilami. Ezeket is szerettem.

Ez olyan 2006/2007-től 2010-ig terjedő korszak. Nagyjából ezekre emlékszem a csatornáról. Emlékszem arra is, hogy még ennél régebben is néztem, de mivelhogy akkor tényleg elég kicsi gyerek voltam, így a Varázslatos iskolabuszon kívül semmilyen más műsorra nem emlékszem abból a korból.

Szóval igen, régen nagyon király volt a Minimax, kár, hogy már csak ezek a 3D-s mocskok vannak rajta.

2019. aug. 26. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja tényleg, a Franklint és a Nils Holggerson-t meg elfelejtettem. Pedig azokat is szerettem.
2019. aug. 26. 20:34
 14/18 anonim ***** válasza:
A Horseland-et és a Bibi és Tinát a húgom szerette, de az eredeti Bibi Blocksberg sorozatot szintén szerettem.
2019. aug. 26. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Tényleg, még a Clifford is.

Most a válaszok alapján még felderengett nekem egy pár sorozat... :)

2019. aug. 26. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Meg Bing és Bong, Pettson és Findusz
2019. aug. 26. 20:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Hunyor-major
 18/18 anonim ***** válasza:
De jó volt régen a Minimax...
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!