Melyikek voltak a kedvenc régi rajzfilmjeitek a minimaxról?
2000. - 2011.-ig naggyából. Olyanokra gondolok, mint:
Flipper és barátai
Varázslatos iskolabusz
Horseland lovasklub
Sharon naplója
Elsüllyedt világ
Koboldok és tündérek földjén
Ja! Ja! 2005-ig jó mesék voltak rajta. Én is oda voltam szögezve a székhez amikor a Sharon naplója, a varázslatos iskolabusz, Franklin ment. De kihagytátok Pöttöm George, Oli Poli, Nils Hoolgerson.
Ezek juttotak még az eszembe.
Nálam a kezdettől ('99)-től 2010-ig tartott a Minimax aranykora, ami utána jött, az katasztrofális. Amikor 2013-ban bevezették azt a 3D-s logót, akkor végleg lement a színvonal a béka feneke alá.
Amúgy nagyon szerettem az Arthur, Thomas a gőzmozdony, Sharon naplója, 3-2-1 Űrpingvinek, Csutak úrfi, Redwall, Locsi-fecsi Márta, Simsala Grimm, Miss BG, Magyar népmesék sorozatokat. Az Űrpingvineket pl. most is nézem még, 21 éves fejjel, ha olyan kedvem van :)
Amit nem szerettem, az a Miss Spider volt. Egyszer vagy kétszer néztem, de nem jött be.
De igazából rengeteget néztem a Minimaxot gyerekkoromban, eszembe jutott még pár cím: Jane és a sárkány, Tom, a nagy utazó, Woofy, Pat és Stan, Marsupilami. Ezeket is szerettem.
Ez olyan 2006/2007-től 2010-ig terjedő korszak. Nagyjából ezekre emlékszem a csatornáról. Emlékszem arra is, hogy még ennél régebben is néztem, de mivelhogy akkor tényleg elég kicsi gyerek voltam, így a Varázslatos iskolabuszon kívül semmilyen más műsorra nem emlékszem abból a korból.
Szóval igen, régen nagyon király volt a Minimax, kár, hogy már csak ezek a 3D-s mocskok vannak rajta.
Tényleg, még a Clifford is.
Most a válaszok alapján még felderengett nekem egy pár sorozat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!