Kiss Anna Boglárka kérdése:
Melyikek voltak a kedvenc régi rajzfilmjeitek a minimaxról?
Figyelt kérdés
2000. - 2011.-ig naggyából. Olyanokra gondolok, mint:
Flipper és barátai
Varázslatos iskolabusz
Horseland lovasklub
Sharon naplója
Elsüllyedt világ
Koboldok és tündérek földjén
2014. jan. 2. 09:55
1/18 anonim válasza:
Sharon naplója. ^^ Meg még volt több is, de most hirtelen nem jut eszembe más. :D De a mostani Minimaxon futó rajzfilmek borzalmasak...
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ezeket én is nagyon szerettem! Bár mostmár tényleg borzalmas meséket adnak... igénytelen, élvezhetetlen meséket. Nem tudom, miért éri ez meg nekik... tuti, hogy csökkent a nézettség!!!
2014. jan. 2. 17:29
5/18 Suvorov válasza:
Flipper, Sharon, Varázslatos iskolabusz, Doug, Franklin, Cyberchase, Hunyormajor, Szédült nyulak
7/18 anonim válasza:
Horseland lovasklub
Arthur
Holly Hobbie
Sharon naplója
Bibi Blocksberg(bocs ha rosszul írtam)
Locsi-fecsi Márta
Noddy kalandjai
Eperke
T-Rex Expressz
Lilly Baba
8/18 anonim válasza:
Nekem ez is a kedvencem volt. Azt hiszem hogy a címe valami "piros kutya" volt ,vagy nagy piros kutya.. nem tudom már..
9/18 anonim válasza:
Igen, az nekemis, bár az tényleg nagyon régen volt...amugy a neve: Clifford a nagy piros kutya
10/18 anonim válasza:
2002 környékén volt jó a minimax.
80 nap alatt a föld körül, Egyszer volt sorozatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!