Trónok harca fanok! Rickon és Bran Stark tényleg meghaltak?
Figyelt kérdés
2x8-nál tartok, és a 2x7 vége felé Deres váránál felvolt lógatva két megkormosodott valaki, viszont nem látszott az arcuk. Ezek most tényleg a kis Starkok? Mért nem mutatták, ahogy meghalnak?
Na nem mintha kíváncsian végignézném a halálukat, csak ez így olyan bizonytalan.
2014. jan. 2. 09:52
1/9 anonim válasza:
Nem. Theon Greyjoy két random fiút fogott el, akit a szolgája megnyúzott. Mindenki azt hiszi, hogy azok a Starkok.
2/9 A kérdező kommentje:
Na, azért! Túl gyanús volt nekem, hogy nem mutatták. :D
2014. jan. 2. 11:59
3/9 anonim válasza:
Akár mutathatták is volna. A könyvben is az volt a lényeg, hogy ne lehessen felismerni a két testet, csak mindenki következtet rá. Egyébként pont, hogy ezzel menti meg az életüket.
4/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy készakarva mentette meg, csak nem sikerült elfognia őket, és az egyik katonája javaslatára viszik helyettük a másik gyerekeket, hogy úgy mutassák be mintha elfogták volna őket.
5/9 anonim válasza:
Pontosabban Havas Ramsay javaslatára és ő is öli meg azokat a gyerekeket (nem Theon). A sorozatban ezt elb*acták és Ramsayt csak a 3. évadra hozták be.
6/9 anonim válasza:
*Theon az igaz Stark fiúkat nem bántotta volna.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy ti hogy vagytok vele ,de én már nagyon unom ,hogy a kedven ceim fijton meghalnak... (Rickon és Bran még él)
9/9 anonim válasza:
Szerintem amúgy ez inkább egy erénye ennek a történetnek, mármint olyan értelemben, hogy vegyünk egy alap történetet: Az esetek 90%-ban mikor történik valami a főhőssel, akkor nem is aggódunk igazán, mert tudjuk, hogy úgy is túléli, mert hát Ő a főhős... Nos itt ez nem áll fenn, hiába bármilyen karakter is, egyáltalán nincs biztosítva a túlélése csak a szerepe miatt, épp ez adja a feszültsége is egyrészt, elég pl. csak az 5. könyv végére gondolni... Aki olvasta az tudja mire gondolok, és nem lehet azt mondani, hogy hát főszereplő, ugyhogy úgy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!