Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca fanok! Rickon és...

Trónok harca fanok! Rickon és Bran Stark tényleg meghaltak?

Figyelt kérdés

2x8-nál tartok, és a 2x7 vége felé Deres váránál felvolt lógatva két megkormosodott valaki, viszont nem látszott az arcuk. Ezek most tényleg a kis Starkok? Mért nem mutatták, ahogy meghalnak?

Na nem mintha kíváncsian végignézném a halálukat, csak ez így olyan bizonytalan.

2014. jan. 2. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Theon Greyjoy két random fiút fogott el, akit a szolgája megnyúzott. Mindenki azt hiszi, hogy azok a Starkok.
2014. jan. 2. 10:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Na, azért! Túl gyanús volt nekem, hogy nem mutatták. :D
2014. jan. 2. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Akár mutathatták is volna. A könyvben is az volt a lényeg, hogy ne lehessen felismerni a két testet, csak mindenki következtet rá. Egyébként pont, hogy ezzel menti meg az életüket.
2014. jan. 2. 12:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy készakarva mentette meg, csak nem sikerült elfognia őket, és az egyik katonája javaslatára viszik helyettük a másik gyerekeket, hogy úgy mutassák be mintha elfogták volna őket.
2014. jan. 2. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Pontosabban Havas Ramsay javaslatára és ő is öli meg azokat a gyerekeket (nem Theon). A sorozatban ezt elb*acták és Ramsayt csak a 3. évadra hozták be.
2014. jan. 3. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:
*Theon az igaz Stark fiúkat nem bántotta volna.
2014. jan. 3. 15:11
 7/9 anonim válasza:
Nem tudom ,hogy ti hogy vagytok vele ,de én már nagyon unom ,hogy a kedven ceim fijton meghalnak... (Rickon és Bran még él)
2014. jan. 3. 22:14
 8/9 anonim válasza:
*kedvenceim *folyton
2014. jan. 3. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy ez inkább egy erénye ennek a történetnek, mármint olyan értelemben, hogy vegyünk egy alap történetet: Az esetek 90%-ban mikor történik valami a főhőssel, akkor nem is aggódunk igazán, mert tudjuk, hogy úgy is túléli, mert hát Ő a főhős... Nos itt ez nem áll fenn, hiába bármilyen karakter is, egyáltalán nincs biztosítva a túlélése csak a szerepe miatt, épp ez adja a feszültsége is egyrészt, elég pl. csak az 5. könyv végére gondolni... Aki olvasta az tudja mire gondolok, és nem lehet azt mondani, hogy hát főszereplő, ugyhogy úgy is...
2014. jan. 3. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!