Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van egy film aminek a vége...

Van egy film aminek a vége rémlik leginkább, de nem tudom a címét. Esetleg nektek rémlik vmi?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akit a végén lefejeznek,és van egy oylan feltétel,hogy a barátai csak akkor szabadulnak meg(hogy honnan azt nem tudom),hogyha fejnélkül elhalad mellettük. Azt tudom hogy mindenki megmenekül végül,kivéve ugye a fiút. Ez valami őslakos film lehet,vagy vmi francia...nem is tudom. Még annyi rémlik hogy az eész történetben szinte hajóznak. Meg a srácnak(aki meghal) van egy fiatal barátja,akinek van menyasszonya,és pont mikor lenne az esküvő megölik őket.

Hát tudom hogy nem valami sok info ez,de csak ennyire emlékszek. Aki tud segíteni annak nagyon szépen köszönöm.

2009. nov. 28. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
sú, nekem is rémlik, de sajna én sem tudom a címét, kíváncsian várom én is a válaszokat, aym jó kis film
2009. nov. 28. 12:36
 2/5 anonim válasza:
úúúúú ezt tudom én is :S:Sáááááá és ez igazából is megtörtént ( a fejnélküli story,hogy azokat nem ölik meg akik melled elhalad fej nélkül vki) tanultuk töriből:D
2009. dec. 10. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Aha...kalózos film:)

Szerintem ha jól emlékszem, Karib tenger kalózai a címe..nem a JD-OB-KN felállású

2009. dec. 10. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

meg is van ^^

Feketeszakáll: egy karibi kalóz igaz története ^^

2009. dec. 10. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,habár sajnos egyik sem volt megfelelő a számomra,de tényleg köszönöm hogy legalább vettétek a fáradságot,és írtatok! :) Amúgy hosszú utánajárás után,kiderült hogy ez a film nem más, mint az Északi-tenger kalózai ;)
2009. dec. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!