Ki látta már a Saint Ange című horrorfilmet? Fontos, többi lent.
Hú, hát már régebben láttam, és az elejére nem emlékszem igazán... Pontosan mit nem értettél?
A lényeg az, hogy kiderül, hogy az árvaház vezetője és az egyik bejárónő (?) a háború alatt megölték az árva gyerekeket. (Pontosan nem emlékszem, hogy miért, talán azért, mert nem tudják etetni őket.) De az egyik gyerek túléli, a bolond lány. Kiderül róla, hogy nem is bolond, és ő mondja el a történetet főszereplő lánynak. Aztán az árvaház vezetője rájön, hogy a főszereplő lány mindent tud, ezért őt is megölik. Halála után a halott árva gyerekekre "vigyáz".
(Nem vagyok az egészben 100%-ig biztos, ahogy írtam, már régebben láttam a filmet, de azért remélem segítettem :D)
1. vagyok.
Azért, mert attól volt "bolond" a csaj, és így nem mondta el, hogy mi történt, vagy ha mondta is volna, senki nem hitte volna el. És ugye a főszereplő lány észrevette, hogy gyógyszer nélkül normális, és így derült ki a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!