Nem értem A Harry Potter 3-ban az időnyerőt, eltudnátok magyarázni? ( A többi lent)
Figyelt kérdés
Elég bonyolult amit nem értek de próbálom elmagyarázni,szóval...volt egy olyan jelenet,hogy Harry Potternek VALAKI megdobja a tarkóját,hogy kinézzen az ablakon,(több is volt:megjelenik előtte egy patrónus,kiált a farkas Hermione hangjával stb.) A történet szerint maguk Harryék voltak azok...de ők nem lehettek,hiszen még akkor nem tekerték vissza az időt,illetve,ha ők lettek volna,akkor miért nem mentették meg Csikócsőrt először? Ha mélyebben bele megyünk akkor ez nagyon bonyolult és számomra ez érthetetlen ,de remélem érthető voltam :) Egyébként mielőtt érkeznének a támadó kommentek én is nagyon szeretem ezt a filmet csk ez nem világos2013. dec. 30. 09:03
21/23 anonim válasza:
Ennyi hülyét.
Ha ezt nem értitek, mit kezdenétek az Időhurok, vagy az Időbűnök című filmmel?
Egyszerű időparadoxon. Hiszen el is hangzik a filmben, Harry azt mondja: "Azért tudtam, hogy sikerül, mert már akkor is sikerült."
22/23 anonim válasza:
Pont most néztem meg, és engem is felidegesített, hogy ez tényleg nem lehetséges, így az egész film innenstől nem működik, hibára épül az egész történet innen már :D egy kis baki a történetben lol
23/23 anonim válasza:
Itt az a szitu, hogy az idő nagyon bonyolult fogalom. Ha Egyszer visszamegyünk a múltba, akkor a jelen/jövő onnantól teljesen olyan lesz amilyennek mi ,,átírtuk" szóval, ha Harry visszament a múltba megdobhatta saját magát, mert akkor az már egyszer megtörtént. Mindegy ezt én se nagyon tudom érteni. Mindenki máshogy értelmezi az idő, és az időutazás fogalmát. Van olyan ak így értelmezi és van olyan aki úgy, hogy nem szabad beleavatkozni. Mindenesetre ez nagyon bonyolult egy paradoxon. Az idő az egyik ilyen dolog a világon amit nem lehet megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!