Lesz karácsonykor valamelyik adón a Reszkessetek betörők?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mikor és hol?2013. dec. 19. 23:35
1/11 anonim válasza:
Meglepő, de hacsak nem eszközöl valamelyik csatorna az utolsó pillanatban műsorváltozást, akkor nem.
2/11 anonim válasza:
Kovács András Péter mondta, hogy 2 dolog biztos az életben: a halál és a "Reszkessetek, betörők!" karácsonykor :D Na de az elmélet megdőlni látszik, mert én se látom a műsorkínálatban sehol se.
3/11 Pretty_Fighter válasza:
Én se láttam sehol kiírva.(de nem baj,ez engem nem állított meg és megnéztem az első 2 részt dvd-n:D)
Azelőtt a micsoda nő-t is folyton karácsonykor nyomatták,tavaly előtt végre megnéztem,ha már mindig ezt adták és meg is tetszett,erre azóta nem adják karácskonykor:D
4/11 anonim válasza:
Nyugodjatok meg, ha nincs karácsonykor, akkor majd le fogják adni szilveszterkor, vagy az új év első napján. Idén sem fog eltelni az ünnepi időszak reszkessetek betörők nélkül.
5/11 anonim válasza:
Hülye vagy,gyerek?:DDDDDDDDDDD
Minden évben van,szinte minden adón:D:D:DDDDD
6/11 anonim válasza:
Márpedig most sehol nem fogják adni. Ti is láthathjátok, ha beírátok a film címét a port.hu-n vagy a filmkatalogus.hu-n.
7/11 A kérdező kommentje:
Hát nagy kár, Reszkessetek betörők nélkül nem is karácsony a karácsony :D
2013. dec. 20. 23:51
8/11 anonim válasza:
Még jó hogy a dvd és az internet korában élünk, nem kell a tv műsorra hagyatkozni :D
9/11 anonim válasza:
tényleg nem lesz?:ssss
KOMOLYAN ELMARAD A KARÁCSONY?!
10/11 A kérdező kommentje:
Azért nem marad el :D
2013. dec. 21. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!