Az ideglelés c. film megtörtént, illetve igaz történeten alapul vagy sem?
Nem igaz történet, csak ezt a hatást próbálták kelteni, épp ezért lett ilyen nagy siker.
Kitaláció.
Sziasztok! Kedves kérdező! Az ideglelés nem igaz történet csak "áll dokumentum" film , mert olyan az összhatás! Plusz ez a film azért lett jó befektetés mert gondolj bele vegyünk egy filmet pl: végső állomás. Mennyi pénzt belefektettel , hogy létrejöjjön ez a kicsi film! Jó persze ez visszajon rövid időn belül! De ehez az Idegleléshez csak 3 ember pár kamer és 2 sátor kellett!!! Olcsó, és sok-sok pénz lett belöle!!! Elhiheted nem igaz történet!!! Ha igaz történetre vágy nézd ezeket ---> kisértetjárárs Connecticutban , Ördögüzés Emily Rose üdvéért vagy stb...!
Pusztattás mindenkinek! ;)
Én még évekkel ezelőtt azt hallottam, hogy igaz történeten alapul. 1994. év őszén eltűnt 3 főiskolás, 1 évvel később megtalálták a felvételeiket, és azok alapján készítettek egy ál-dokumentumfilmet, ami hű az állítólagos eredeti történethez. A valóságban megtörtént anyagokat nem lehetett filmre vinni.
Egyébként én sokadjára sem unom meg az első filmet. Szerintem nagyon megrázó. Bár megcsinálhatták volna máshogyan is, thriller helyett lehetett volna horror, de talán így jobb. Pont úgy csinálták meg, hogy valóságos maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!