Mi lennél a Gyűrűk urából ha választhatnál, egy elf (tünde), vagy pedig inkább egy törp?
Figyelt kérdés
elf,tünde,gyűrűk ura,hobbit,2013. dec. 15. 20:19
1/24 A kérdező kommentje:
rossz helyre írtam a kulcsszavakat, ezért ne lámázzatok le köszi :)
2013. dec. 15. 20:22
4/24 anonim válasza:
alap hogy tünde hiszen ők a legerősebb faj mindenki tőlük várja a segítséget ás maguknak való egy népség
5/24 anonim válasza:
Törp, ők a legvidámabbak. A halál meg az élet része. Ha nem halsz meg nem is élsz.
6/24 anonim válasza:
Törp. Mindig is ők voltak szimpatikusabbak, s bár régen a tündéket is kedveltem, kiábrándultam belőlük, sokkal inkább Durin-párti lettem. Thranduilt pedig kifejezetten utálom. Nagyon ellenszenves alak.
8/24 anonim válasza:
tünde, de lehetőleg kevésbé önhitt mint a legtöbb:)
9/24 anonim válasza:
A tündékkel az a legnagyobb baj hogy lelkileg a földhöz vannak láncolva, ha elpusztítják egy tündének a testét akkor a földön kell maradnia, míg ha egy halandó ember vagy törp hal meg akkor a lelke szabad.De ezeketől függetlenül inkább tünde lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!