Mi lennel ezek kozul, ha szabadon valaszthatnal es miert?
Kulfoldon elunk, Eszak-Europaban, ez fontos lehet. A real szakok erdekelnek, elsodleges celom a fogorvosi. De erdekelne mas orvosi is, esetleg gyogyszereszet, anyagmernoki,biomernoki,vegyeszmernoki,fizikusi,kemikusi,biologusi szak.
Valahogy mindig a fogorvosi mellett kotok ki, de nem tudom adjak e eselyt a tobbi szaknak, mind erdekesnek hangzik.
Velemenyek? Nemet es kort is irjatok. Ha valamit nem valasztanatok szivesen ezek kozul, akkor az melyik,es miert nem?
Hali, bár nem Magyarországra tervezel, a felvi.hu-n vannak részletes leírások és önismereti tesztek, egy-két órát megér szerintem hátha alakíja a véleményed. Az egyetemek honlapján is szokott lenni sok érdekes információ (és néha sok marketingduma). Nyílt napokra is lehet járkálni, esetleg ismerőst kérdezgetni.
Ezek közül a fizikust meg is jelöltem tavaly, de végül informatikára mentem. Azt tudod, hogy az utolsó 3 sokkal elméletibb, alapozó szak, amikkel kutatni lehet főleg?
Arrol esetleg mit gondoltok, hogy orvosi mellett egy fizikusit,biologusit,vagy egy kemikusi alapszakot vegezni?
Hallottam 1-2 embertol, hogy ezt megtudtak csinalni Magyarorszagon. Nyilvan egy mernokit nem, ahol egesz napokat bent kell lenni, meg temerdek gyakorlat,de egy elmeletibb szaknal talan menne. Bar igy elsore eleg brutalul hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!