Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látott valaki az RTL-en Odaát...

Látott valaki az RTL-en Odaát 5. évad reklámot?

Figyelt kérdés
December 13-án (pénteken) leadták az 5.évad 1. részét és sokan lemaradtak róla és ajjj én is és egy csomó sorozatot nem reklámoznak ami amúgy megy a csatornán és vannak akik nemis tudják hogy adják őket!:(

2013. dec. 14. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira későn adják, ráadásul 18-as karikával, hogy nem is nagyon fogsz ilyen reklámmal találkozni.

Amúgy (yourvideós linken fent van a rész):

[link]

2013. dec. 15. 00:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :D amúgy eleve a 18-as karikát sem értem de okéé ink 16 a linket köszi bár már minden részt láttam csak idegesített hogy nem tis tudtam rola hogy adjak :D
2013. dec. 15. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Csodálkoztam, hogy most nincs semmi beharangozója, a régebbi évadokat reklámozták pedig. Én is láttam már az összes részt többször is, de nem értem ilyen jó sorozatot miért kell így "elrejteni" :S
2013. dec. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!