Doctor Who fanok! Örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Figyelt kérdés
Szóval, a barátnőmnek szeretnék venni egy szónikus csavarhúzót. Azt kell róla tudni, hogy nagyon nagy Ki vagy Doki? fan, én viszont nem vagyok az, szóval nem tudom, hogy egy elvakult rajongónak mennyit jelent egy ilyen tárgy. :) Szerintetek örülne neki?
( amúgy ilyen: [link]
2013. dec. 10. 18:54
2/7 anonim válasza:
Ha akkora rajongó, akkor biztosan örülni fog neki!
3/7 anonim válasza:
Igen. Ezzel nem lehet mellélőni. :)
4/7 anonim válasza:
Én nagyon nagyon örülnék neki, menne a Tardis táskához :D Lehet nincs funkciója, de szerintem nagyon örülne neki.
16/L
5/7 A kérdező kommentje:
Juj, köszi a gyors válaszokat, akkor szerintem ez lesz a nyerő. :D
2013. dec. 10. 21:34
6/7 CukorHero válasza:
Lehet h késő a válasz de azért leírom.
Attól függ.Ha a 10. doktort szereti akkor tökéletes, ha viszont a 10-et nem látta csak a 11-et akkor annyira nem nagy szám de azért elég nyilvánvaló h ez egy sonic.
7/7 anonim válasza:
Én tardisnak örülnék😊
De ez is remék ajándék😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!