Tényleg ilyesztő film a Paranormal Activity?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 16:45
12/21 anonim válasza:
Hát szerintem nem ijesztő.Inkább uncsi volt..nem ilyenre számitottam!!
13/21 anonim válasza:
sztem pedig nagyonis ijesztő,sőt.....
mi sítúrán néztük meg,csak csajok,gondolhatjátok!a tanátok nélkul és csukott ajtonal nemtudtunk elaludni....
jah,és egész éjjel szorítottuk a fejunknél lévo vasat,hogy le ne húzzon az ágyrol :D
de komolyan nagyon bevoltunk szarva....
14/21 anonim válasza:
Előző:
Jó de ti kis tinilányok vagytok, nem nehéz ijesztő filmet találni nektek.
De nézd meg a filmet kedves kérdező, és kiderül.
Valaki már a vígjátékoktól is fosik, valaki még a kemény horroroktól sem.
16/21 anonim válasza:
Szerintem ijesztő volt *_*
Ma néztem egy koppntást,annak az a címe, hogy Paranormal Entity.Mind2 nagggyon durva!!o_O
17/21 anonim válasza:
2 nézés után se ilyesztő se napppal se este
18/21 anonim válasza:
Nem ijesztő, abszolút logikátlanul viselkednek a karakterek, a film 3/4-d részét a kettő idióta vitatkozása teszi ki, amitől NEM fogod jobban beleélni magad. Engem a kézikamera nem zavar, de...csak egy újabb szellem tini-nő horror ezúttal több hype-al.
19/21 anonim válasza:
20/21 anonim válasza:
Tényleg nagyon ilyesztő film, ha egyedül vagy otthon ne nézd meg és ne este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!