Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg ilyesztő film a...

Tényleg ilyesztő film a Paranormal Activity?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 16:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag ijesztő, de azért az nem igaz, hogy a legijesztőbb (mert így promózták).
2009. nov. 23. 18:06
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Itt a trailer-je, "közönségreakcióval", tehát mutatják, hogy a moziban (nem Mo) első adásnál milyen reakciói voltak a közönségnek, meg pár részlet a filmből.

2009. nov. 23. 18:08
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap néztem meg. Ha kicsit is fogékony vagy az ilyen paranormális jelenségekre, akkor szerintem bele fog borsódzni a hátad!

Engem nem nagyon tud már megrémíszteni semmilyen horrorfilm, de ennél azért náha kicsit még én is paráztam, illetve futkosott a hideg a hátamon. :)

Erősen ajánlott. :P

2009. nov. 23. 18:15
 4/21 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként olvastam/hallottam, hogy itt Mo.n is sokan maguk alá csináltak a moziban. :)

Az tényleg erős túlzás, hogy a legijesztőbb film, de az tény, hogy rég született ilyen erősen paráztató alkotás. A kézikamerás mivolta miatt pedig jobban bele tudja élni magát az ember, mint egy "átlag" szellemfilmnél.

2009. nov. 23. 18:17
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
Én végiguntam az egészet. Túl lassú, túl hosszú, a tényleges "félelmetesebb" részek csak nagyon kevés részét teszik ki a filmnek. Az utolsó 10 perc valamit hoz a végeredményen, de összességében egy szimplán túlhypeolt low-budget horror, ami jó kiugró a rendezőnek.
2009. nov. 24. 15:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy gyors tempójú film, az biztos. Szép lassan építkezik, szép lassan adagolja a feszültséget, és tényleg csak a végén vág oda az arcunkba.

De én messze nem tartom emiatt unalmasnak.

2009. nov. 24. 19:52
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

18:08-as vagyok.

Mindent leírtam, de az előzetes linkjét elfelejtettem leírni :)

Na itt van:

Trágárságszűrőn nem megy át a link, * helyére írj egy u-t.

[link]

2009. nov. 24. 21:36
 8/21 anonim ***** válasza:
44%
elmehet a pi csába Katie!!!!!
2009. dec. 7. 23:11
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

sztem is kva ijesztőőő:S

(főleg hogy nem tudtam hogy nem is igazi...-.-)

ja és hogy katie leszúrta azt a jófélét... ch.

2009. dec. 15. 15:45
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
én egyedül néztem itthon, 9-től, szerintem b*szott ilyesztő..aznap nemtuttam aludni, abba voltam h mivan ha mi engemis lehúz az ágyról?XD
2010. jan. 2. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!