Milyen BRIT sorozatokat ajánlanátok nekem? Eddig a Skins-t néztem, hasonlókra lennék kíváncsi.
Olyasmi sorozatok érdekelnek, amik gimisekről (főiskolásokról) szólnak, és hasonló mint a Skins :)
Egyébként ami nem brit sorozat, de szeretem azok a Vámpírnaplók, The Originals, Pretty Little Liars, Glee.
Ezek alapján tudtok valami hasonló, jó sorozatot, ami lehetőleg brit, és nem amerikai? :)
Köszi a válaszokat :)
Kicsit idősebb korosztály, de junkie-n a Fresh Meat-et dicsérik (inkább comedy mint dráma):
Az elején még bizonytalanabbnak írják le, de a második évadnál már ajánlják nézni mert jó.
Vagy az Anglia lecsap-kategóriákban írnak további brit sorozatokról:
Mindnél van kritika, leírások amiből jobban tudsz tájékozódni mint 1-2 bedobott címből.
Nagyon koszonom annak, aki a My mad fat diary-t irta, mert azota megneztem az osszes reszet, es a kedvenc sorozatom lett :D annnnyira jo!
a tobbieknek is koszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!