Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen bijuu van ezekben az...

Balavány Vince kérdése:

Milyen bijuu van ezekben az emberekben?

Figyelt kérdés
Nem értem mert egyszerre csak 10 jinchuuriki van a naruto világában de van még Kinkaku, Fukai, és Sora és nem hinném hogy mondjuk az ezelőtti jinchuurikik azok mivel mindegyik egy időben van szóval akkor 13 jinchuuriki van vagy mi?

#Naruto #Kinkaku #Fukai.
2013. dec. 4. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Naruto sem birtokolja Kurama egész chakráját. Részben Kinkaku, Ginkaku és még más is az ő jinchuurikije.
2013. dec. 5. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Eéőző vagyok. Egyszerre maximum csak 9 van, mert a tízfarkút az első 7 teljes chakrájából és a 8 és 9 farkú chakrájának egy részéből hozták létre.
2013. dec. 5. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Sora csak egy fillerkarakter volt.
2013. dec. 5. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát már csak 2 jinchuriki van, Naruto és KillerBee, de mivel 9 bijuu van, azért korábban 8 illetve 9 jinchuriki volt.

Kinkaku és Ginkaku azért rendelkezik a Kyuubi chakrájával, mert régen lenyelte őket a Kyuubi és elkezdték enni annak a húsát,h életben maradjanak, majd a Kyuubi kihányta őket.

Fukai meg a 8farkú jinchuriki volt és az ő halála után lett KillerBee a jinchuriki.

Sora csak egy filler karakter volt, tehát az eredeti sztorihoz nincs köze, de SPOILER!!! mivel Minato kettéválasztotta a Kyuubi chakráját és az egyik felét magába zárta, ezért ő is jinchuriki lett, így a Kyuubinak kettő volt, bár Minato egyből meg is halt. SPOILER VÉGE

2013. dec. 5. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Inkább elmagyarázom én.

Szóval alapvetően 9 Bijuu létezik (igen, tudom hogy van Nulla- és Tízfarkú is, de azok külön kategória) a Naruto világában. Ezek vagy szabadon vannak végső formájukban, vagy bele vannak pecsételve egy emberbe. Ha egy szörny bele van pecsételve egy emberbe, akkor az ember Jinchuurikivé (Hordozóvá) válik. Mivel 9 szörny van, egyszerre csak 9 hordozó lehet. Azonban a szörnyek nyilván hosszabb ideig élnek, és több hordozóik is volt a történelem során.

Egyfarkú (Ichibi, neve: Shukaku)

1. hordozó (halott), 2. hordozó (halott), Gaara (eltávolították belőle)

Kétfarkú (Niibi, neve: Matatabi)

Nii Yugito (halott)

Háromfarkú: (Sanbi, neve Isobu)

Nohara Rin (halott), Yagura (halott)

Négyfarkú (Yonbi, neve: Son Goku)

Rōshi (halott)

Ötfarkú (Gobi, neve: Kokuō)

Han (halott)

Hatfarkú (Rokubi, neve: Saiken)

Utakata (halott)

Hétfarkú (Nababi, neve: Chōmei)

Fuu (halott)

Nyolcfarkú (Hachibi, neve: Gyūki)

Fakui apja (halott), Fukai nagybátyja (halott), Fukai (halott), Killer Bee (él)

Kilencfarkú (Kyuubi, neve: Kurama)

Uzumaki Mito (halott), Uzumaki Kushina (halott), Minato Namikaze (a rossz [Yin] oldalát hordozta, halott), Uzumaki Naruto (a jó [Yang] oldalát hordozza, él)

2013. dec. 6. 23:22
 6/10 A kérdező kommentje:
már eljutattam a mangába odáig én már értem az egészet de azt nem tudtam hogy van 0 farkú ._. hülye spoilerező
2013. dec. 7. 08:15
 7/10 anonim ***** válasza:

0 farkú? Az nincs. Ha 10 farkúra gondoltál, az van.

Csak Kisame mondta mikor egyesült a Samehadával,h ilyen formában olyan ereje van, mint egy bijuunak, csak neki nincs farka.

2013. dec. 7. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért, mégis hogy magyarázzam el, spoiler nélkül?

Nullafarkú (Reibi) pedig csak az egyik filmben volt, konkrétan a Kötelékek c. NS filmben.

Így ez igazából egyáltalán nem spoiler, és inkább örülj, hogy valaki vette a fáradságot és elmagyarázta.

2013. dec. 7. 10:12
 9/10 A kérdező kommentje:
bocs igazad van de van valami másmilyen ötfarkú is aminek mindegyik farka egy elem és houkou a neve azt csak kitalálta néhány fan vagy megint vmi tv-tokiós hülyeség?
2013. dec. 12. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem az találgatás volt, amíg nem jelent meg az igazi a sztoriban
2013. dec. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!